Redactie

FWD Magazine #66 nu verkrijgbaar

Het gloednieuwe FWD Magazine, nummertje 66, staat voor een groot gedeelte in het teken van de uitreiking van de EISA awards. Je kunt ‘m hier aanschaffendigitaal voor je iPad of gewoon in print

In dit nummer is er veel aandacht uitgegaan naar EISA-winnaars. Bij dezen alvast een selectie van de winnaars van de EISA Awards 2017-2017.

EISA BEST BUY OLED-TV 2017-2018

Philips 55POS9002

Voor zijn tweede generatie OLED-televisies introduceert Philips de gloednieuwe P5 picture engine voor efficiëntere verwerking voor een betaalbare prijs, waarmee dit model een uitblinker is op de groeiende OLED-markt. De uitstekende beeldkwaliteit van deze 55 inch-televisie biedt niet alleen rijke kleuren, fijne details en diepe zwarttinten, maar ook zeer scherpe bewegende beelden. De gebruiker heeft volledige toegang tot de uitgebreide beeldinstellingen, zodat deze helemaal op de persoonlijke smaak kunnen worden afgestemd. Het gevoel van immersie wordt, ongeacht de bron, versterkt door Philips’ unieke Ambilight-verlichtingstechnologie. Dankzij Android TV en een game-modus met lage latency is dit een 4K HDR flatscreen die in geen enkel systeem zal misstaan.

EISA HOME THEATRE RECEIVER 2017-2018

Yamaha RX-V483

Laat je niet misleiden door de betaalbare prijs: deze AV-ontvanger biedt een breed scala aan functies en voorzieningen. Om draadloos te kunnen streamen is er Bluetooth beschikbaar, terwijl de gebruikersvriendelijke MusicCast-technologie van Yamaha de ontvanger omtovert tot de centrale hub van een multiroom-systeem. Dankzij het slimme ontwerp, de solide uitvoering en Cinema DSP 3D-geluidseffecten is de RX-V483 een indrukwekkende alleskunner waarmee je de bioscoop in huis haalt.

EISA HEADPHONES 2017-2018

Denon AH-D7200

Voor een hoofdtelefoon is draagcomfort ongelooflijk belangrijk. Dankzij de lichte walnoten oorschelpen en de schaapsleren draagband is de D7200 een van de meest plezierige hoofdtelefoons om te dragen. En klankmatig is hij even riant en weelderig. De D7200 is rijk en gedetailleerd, ideaal voor lange luistersessies. De nieuwe FreeEdge-drivers, gemonteerd in de gesloten cups met een memory foam afwerking, zorgen voor een transparant geluid dat nooit scherp of onaangenaam wordt.

EISA HIGH-END STEREO SYSTEM 2017-2018

Marantz SA-10 & PM-10

Lees ook onze review

Met de combinatie van SA-10 speler en de PM-10 versterker bereikt Marantz nieuwe hoogtes op het gebied van geluid en innovatie. De SA-10 speelt SACD, CD en  muziekbestanden af met een extreem hoge kwaliteit, dankzij de Marantz Music Master-processing suite. Deze zet custom hardware en software in om te zorgen voor een echte 1-bit conversie. De nieuwe PM-10 is de eerste high-end klasse D-versterker van Marantz, uitgerust met nCore-modules  van de hoogste kwaliteit die voor een bijzonder krachtig en vervormingsvrij geluid zorgen. Samen vormen de twee Marantz-toestellen een spectaculaire combinatie.

EISA UNIVERSAL ULTRA HD BLU-RAY PLAYER 2017-2018

OPPO UDP-203

De eerste speler van OPPO sinds de BDP-103D is het wachten waard geweest. De UDP-203 is uitgebreid met ondersteuning voor Ultra HD Blu-ray en HDR, waardoor deze speler meer mediaformaten ondersteunt dan zijn rivalen. De beeldkwaliteit is ongeëvenaard en geeft de gebruiker veel controle over de bitdiepte, chroma-sampling en conversie van HDR naar SDR. Wat audio betreft combineert de UDP-203 mogelijkheden op het gebied van SACD/DVD-Audio met compatibiliteit voor hi-res bestanden over netwerken, meerkanaals analoge uitvoer en een 32-bits AKM DAC. Je muziekcollectie is met deze speler en zijn heldere en precieze geluid in goede handen.

Hier vind je het totaaloverzicht van de beste apparaten op het gebied van mobile

Hier vind je het totaaloverzicht van de beste apparaten op het gebied van HT-audio

Hier vind je het totaaloverzicht van de beste apparaten op het gebied van HT-beeld

Hier vind je het totaaloverzicht van de beste apparaten op het gebied van hifi

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.