Redactie

FWD Kerstmysterie dag 4: Win een Ring Pro videodeurbel van 50five

We tellen bij FWD de dagen af tot kerst, maar dat doen we natuurlijk niet zonder een leuke actie voor onze lezers. Vandaag maak je kans op een Ring Pro videodeurbel van 50five.nl!

We geven tot aan kerst elke dag een of meerdere mooie prijzen weg, maar je moet er wel wat voor doen. En, op de laatste dag van onze actie publiceren we de FWD kerstmysteriepuzzel waarmee je het ultieme tech-kerstpakket kunt winnen, bestaande uit alle producten die in de komende dagen weggeven worden of al weggegeven zijn.

Win een Ring Pro videodeurbel van 50five

Vandaag geven we een gloednieuwe Ring Pro videodeurbel van 50five.nl weg!

Nooit meer een pakketje missen, zien wie er aan de deur staat terwijl je op je werk bent en je voordeur in de gaten houden vanaf je vakantieadres. De Ring Pro videodeurbel maakt het mogelijk! Deze slimme deurbel zit bomvol innovatieve technieken voor geavanceerde beveiliging, zodat je met een gerust hart van huis gaat.

De Ring Pro vervangt je bestaande bedrade deurbel en gong. Een draadloze Ring Chime (gong) wordt standaard bijgeleverd, zodat je niet alleen een melding krijg via de app als er iemand aanbelt, maar ook een toon hoort via de Ring Chime. Je hoeft dus niet altijd je smartphone of tablet in de buurt te hebben om de bel te horen. Als er iemand aan je deur staat, kun je via de Ring app real-time zien wie er aan je deur staat. Als je thuis bent, kun je de deur openen (of juist niet). Ben je niet thuis? Dan kun je communiceren met je bezoek en bijvoorbeeld vragen om later terug te komen, het pakketje bij de buren af te geven of om juist weg te blijven.

Ben je niet thuis en neemt de Ring Pro beweging waar in een door jou ingesteld gebied? Dan maakt de Ring Pro automatisch een korte video-opname en stelt je daarvan op de hoogte. Misschien is het de buurvrouw die post bij je in de bus doet, maar zo kun je ook verdachte activiteiten waarnemen tijdens je vakantie of weekendje weg. Zo ben je in feite altijd thuis!

De Ring Pro videodeurbel neemt op in 1080p HD-videokwaliteit, stelt je in staat om een tweerichtingsgesprek op afstand te voeren zonder ruis en is uitgerust met instelbare bewegingssensoren. Als het donker is, neemt de Ring Pro ook alles waar met behulp van infrarood nachtzicht. De Ring app is vanaf overal ter wereld toegankelijk, mits je een internetverbinding hebt. Bovendien kun je de Ring Pro naar smaak aanpassen met vier gekleurde frontjes.

Slimme tip: Zorg dat je wifi-signaal op de locatie waar je de Ring Pro wil monteren sterk genoeg is. Een minimale uploadsnelheid van 1 Mbps is vereist, maar 2Mbps wordt aanbevolen voor de beste prestaties.

De Ring Pro voor de Kerstmysterie puzzel wordt mogelijk gemaakt door smart home specialist 50five.

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel simpel; op dit socialmediakanaal van 50five.nl én op dit socialmediakanaal van FWD vind je vandaag een codewoord. Zet de woorden van 50five.nl en FWD achter elkaar en stuur ze in via dit formulier. Daar vind je morgen om 10.00 ook de winnaar en de oplossing (de twee woorden). De Ring Pro videodeurbel van 50five.nl wordt verloot onder alle deelnemers die de juiste woorden inzenden. Je kunt eenmaal per dag meedoen.

Het FWD tech-kerstpakket

Maar, het ultieme doel is natuurlijk het FWD tech-kerstpakket. Dit kerstpakket bestaat uit alle producten die tijdens deze actie weggegeven worden en we mogen dus wel zeggen dat dit het ultieme cadeau is om het nieuwe jaar mee in te luiden. Maar, hoe maak je kans op dit kerstpakket?

  • Elke dag, zoals vandaag, zoeken we twee woorden waarmee je met de dagactie mee kunt doen.
  • Uiteindelijk heb je na 11 dagen 11 woordcombinaties gevonden. De oplossingen van elke dag vind je ook hier.
  • Deze woordcombinaties heb je nodig om de kerstmysteriepuzzel die we op 22 december publiceren op te lossen.
  • Je hebt tot 27 december om de oplossing van de puzzel in te sturen, waarna de winnaar op 28 december bekendgemaakt wordt.

Wil jij dus kans maken op dit FWD tech-kerstpakket? Zorg dan dat je elke dag de woordcombinaties verzamelt. Op 22 december kun je dan met onze puzzel aan de slag, en met de juiste oplossing maak je kans op het kerstpakket.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.