Redactie

FWD Kerstmysterie dag 6: Win een WoonVeilig-Philips Hue voordeelbundel

We tellen bij FWD de dagen af tot kerst, maar dat doen we natuurlijk niet zonder een leuke actie voor onze lezers. Vandaag maak je kans op een WoonVeilig-Philips Hue voordeelbundel!

We geven tot aan kerst elke dag een of meerdere mooie prijzen weg, maar je moet er wel wat voor doen. En, op de laatste dag van onze actie publiceren we de FWD kerstmysteriepuzzel waarmee je het ultieme tech-kerstpakket kunt winnen, bestaande uit alle producten die in de komende dagen weggeven worden of al weggegeven zijn.

Win een WoonVeilig-Philips Hue voordeelbundel

Vandaag geven we een WoonVeilig-Philips Hue voordeelbundel weg!

Voorkom nu een inbraak tijdens de donkere dagen met het slimme WoonVeilig Alarmsysteem + Philips Hue verlichting!

Het najaar heeft zich weer aangediend en dat betekent dat de dagen korter worden, het langer donker is en de piekperiode van inbraken helaas weer van start is gegaan. Maar geen nood want WoonVeilig helpt je deze periode veilig en zorgeloos door te komen. Het WoonVeilig Alarmsysteem is het meest gekozen draadloze alles-in-één alarmsysteem van Nederland waarmee je jouw huis slim beveiligd. Uit te breiden met 160 slimme sensoren. Beveilig jouw huis optimaal tegen inbraak-, brand- , paniek- , waterschade en koolmonoxidevergiftiging. Ontdek hier alle mogelijkheden van het WoonVeilig Alarmsysteem.

Door het combineren van de functies van het slimme WoonVeilig Alarmsysteem en de Philips Hue verlichting is jouw binnen- en buitendomein 24 uur per dag slim beveiligd. Goede verlichting vergroot de veiligheid bij je thuis. Inbrekers houden niet van geluid en licht. Om die reden hebben Philips Hue en WoonVeilig de handen ineen geslagen. Zo kan je met de aanwezigheidssimulator geheel automatisch laten zien dat je huis bewoond is. En bij een alarmsituatie geven je Hue lampen automatisch een rood knipperend waarschuwingslicht. Zo is een alarm direct zichtbaar voor de buren en weet je zeker dat een inbreker vroegtijdig het hazenpad kiest. Ontdek hier alle mogelijkheden van de slimme samenwerking tussen WoonVeilig en Philips Hue.

De unieke WoonVeilig-Philips Hue voordeelbundel is t/m 31 december a.s. verkrijgbaar met €159 prijsvoordeel voor slechts €299,- (adviesverkoopprijs: €458,-)

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel simpel; op dit socialmediakanaal van WoonVeilig én op dit socialmediakanaal van FWD vind je vandaag een codewoord. Zet de woorden van Woonveilig en FWD achter elkaar en stuur ze in via dit formulier. Daar vind je morgen om 10.00 ook de winnaar en de oplossing (de twee woorden). De WoonVeilig-Philips Hue voordeelbundel wordt verloot onder alle deelnemers die de juiste woorden inzenden. Je kunt eenmaal per dag meedoen.

Het FWD tech-kerstpakket

Maar, het ultieme doel is natuurlijk het FWD tech-kerstpakket. Dit kerstpakket bestaat uit alle producten die tijdens deze actie weggegeven worden en we mogen dus wel zeggen dat dit het ultieme cadeau is om het nieuwe jaar mee in te luiden. Maar, hoe maak je kans op dit kerstpakket?

  • Elke dag, zoals vandaag, zoeken we twee woorden waarmee je met de dagactie mee kunt doen.
  • Uiteindelijk heb je na 11 dagen 11 woordcombinaties gevonden. De oplossingen van elke dag vind je ook hier.
  • Deze woordcombinaties heb je nodig om de kerstmysteriepuzzel die we op 22 december publiceren op te lossen.
  • Je hebt tot 27 december om de oplossing van de puzzel in te sturen, waarna de winnaar op 28 december bekendgemaakt wordt.

Wil jij dus kans maken op dit FWD tech-kerstpakket? Zorg dan dat je elke dag de woordcombinaties verzamelt. Op 22 december kun je dan met onze puzzel aan de slag, en met de juiste oplossing maak je kans op het kerstpakket.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.