Redactie

Diamanten in de rand bij exclusieve Samsung-tv

De sterren zitten aan de zijkant van het scherm als u naar Samsungs 52 inch Diamond Edition lcd-televisie kijkt. Dit exclusieve scherm, dat later deze week de Miljonair Fair 2007 opsiert, is ingelegd met honderden ‘Gassan 121-diamanten’.

Het Amsterdamse diamanthuis Gassan leverde de juwelenbezetting voor deze HD-televisie, die slechts in een oplage van vijftien exemplaren beschikbaar zal komen. De edelstenen fonkelen niet alleen in de rand van het scherm, maar zitten ook verwerkt in het Samsung-logo. Hier zitten de meeste Gassan 121-diamanten op een kluitje: 121 in het logo tegenover 328 in de rand.

Met de exclusieve HD-televisie mikt de Koreaanse televisiemaker op een select publiek, dat deze week en masse op de Miljonair Fair in Amsterdam afkomt. Per stuk kost deze Diamond Edition 42.999 euro. Als u geïnteresseerd bent in dit scherm, maar liever wilt kijken zonder de juwelen, kijk dan op HDTVNieuws.nl naar de LE52F96BD LCD TV. Dit is het scherm dat is gebruikt als basis voor de Diamond Edition.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.