Redactie

INDI opent voorinschrijving HD-recorder

INDI start vanaf vandaag met de voorinschrijving voor HD-recorders, waarmee abonnees zenders in hoge definitie beeldkwaliteit kunnen bekijken én opnemen op een harde schijf. De HD-recorders zijn pas vanaf eind mei beschikbaar.

Abonnees die zich vooraf inschrijven, mogen als beloning drie maanden gratis kijken naar Kinepolis TV, de twee betaalzenders van Kinepolis. Die proefperiode gaat in na de registratie van de bijhorende smartcard bij de aanschaf van de HD-recorder, dus niet bij de voorinschrijving.

INDI anticipeert hiermee naar eigen zeggen op de grote vraag naar HD-recorders. De HD-recorder beschikt over een harde schijf van 250 GB en gaat voor 369 euro over de toonbank. De harde schijf kan tot 150 uur digitaal opnemen in standaarddefinitie of tot 75 uur in hoge definitie.

Eerder deze week maakte INDI bekend dat er al duizend gezinnen een HD-receiver hebben aangeschaft. De HD-receiver onderscheidt zich van de HD-recorder door de afwezigheid van een harde schijf om programma’s op te bewaren en heeft een lager prijskaartje, namelijk 229 euro.

INDI-woordvoerder Eddy Beyltjens verwacht dat de HD-recorder beter zal verkopen dan de HD-receiver, maar waagt zich niet aan een prognose: “We hebben de indruk dat heel wat mensen wachten op de recorder. Maar voor cijfers is het nog veel te vroeg.”

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.