Redactie

Projecta introduceert Concept Electrol-projectieschermen

Met de Concept Electrol-schermen maakt Projecta het weer wat eenvoudiger om een volwaardige projectieopstelling in de woonkamer te integreren zonder de ruimte meteen in een full-time bioscoop om te toveren. De designschermen zijn een aanwinst voor elke woonkamer, ook als het scherm niet in gebruik is.

Modern en aanpasbaar design
Wie geen aparte ruimte tot z’n beschikking heeft voor een thuisbioscoop, is vaak aangewezen op een projectiescherm in de woonkamer. Een elektrisch scherm in het plafond inbouwen is dan een mogelijkheid, maar Projecta bewijst dat het ook eenvoudiger kan. De schermen uit de Concept Electrol-reeks kan je immers zo in de woonkamer kwijt zonder dat ze het uitzicht van de ruimte devalueren. Integendeel, door de strak gelijnde aluminium behuizing waarin het doek opgeborgen zit, hebben ze een eigentijdse uitstraling die beslist gezien mag worden.

Opvallend zijn de mogelijkheden om de Concept Electrol-schermen aan te passen aan het design van je huiskamer. Verschillende soorten speciale strips die je over de hele lengte van de koker kan laten plaatsen en verschillende types zijkappen zorgen voor een finishing touch op maat van je interieur. Voor de afwerking is er keuze uit aluminium spiegel, aluminium edelstaal, wengé, eiken, ahorn, beuken, kersen en overschilderbaar wit.

Flexibele montage, optimaal gebruiksgemak
De koker van de Concept Electrol kan aan zowel de wand als het plafond worden gemonteerd met de variabele ‘Easy Install’-ophanging, zodat ook de plaatsing flexibel is. Op die manier kan je de projector ideaal opstellen. De Concept Plus Electrol is standaard uitgevoerd met een wand- of plafondbeugel waarvan het design volledig aansluit bij de koker, zodat het projectiescherm vrij en prominent in de ruimte hangt. Door de elektrische bediening bij de RF-variant is ook een optimaal gebruiksgemak verzekerd.

De projectieschermen zijn leverbaar met de hoogwaardige projectiedoeken van Projecta en worden standaard met een verhoogd bovenkader uitgevoerd. Zoals gebruikelijk bij Projecta, zijn ook deze projectieschermen volledig naar wens op maat en kleur te maken voor een optimale integratie in je eigen kijkruimte. De adviesprijzen voor de Projecta Concept Electrol-schermen beginnen vanaf zo’n 845 euro (698 euro exclusief btw).

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.