Redactie

Belgacom biedt muziekdienst Deezer aan


Belgacom heeft een exclusieve overeenkomst met muziekdienst Deezer. Die staat klanten toe te luisteren naar 13 miljoen muzieknummers.

De dienst zal Deezer for Belgacom heten. Helemaal gratis wordt het aanbod niet: het telecombedrijf laat in een officieel Twitterbericht weten dat het aanbod van Deezer alleen voor bepaalde abonnementen inbegrepen zal zijn in de prijs. Voor andere klanten komt er een voordelig aanbod, zegt de woordvoerder.

De streamingservice zou binnen een paar weken worden gelanceerd. Op dat moment worden de details van het commerciële aanbod (lees: de prijs) ook bekendgemaakt.

Ook downloads
Volgens Belgacom kunnen klanten de muziek streamen of downloaden. In het persbericht van het bedrijf staat te lezen dat de muziek te beluisteren is op computers, smartphones en tablets. Dat het bedrijf geen mp3-spelers vermeldt, doet vermoeden dat de muziek beveiligd zal zijn met een kopieerbeveiliging (DRM).

Deezer is een Franse muziekdienst die sinds kort ook in Groot-Brittannië actief is. Ook Facebook heeft de streamingleverancier sinds kort geïntegreerd op zijn site.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.