Redactie

Alle 22 James Bond films in één HD-box

Op 26 september brengt 20th Century Fox 'BOND 50' op de markt. Die Blu-ray-box bevat alle 22 James Bond films in high-definition.

De jongste tijd verschenen er al een aantal james Bond-films op Blu-ray, maar met de release van 'BOND 50' wordt nu de hele reeks 007-films beschikbaar in high-definition. De timing voor deze release is niet toevallig gekozen, want hij valt exact samen met het 50-jarig jubilieum van de bekendste geheim agent die het witte doek ooit gesierd heeft. En net voor de release van de nieuwste James Bond, Skyfall.

Naast de negen Bond-titels die nog niet eerder op Blu-ray beschikbaar waren, mogen de fans zich bij deze box ook verwachten aan heel wat extra's – naar verluidt zo'n 122 uur. Jawel, dat lees je goed. Daarbij zitten twee blikvangers: The World of Bond en Being Bond. De eerste titel zet de geschiedenis van het TV-icoon in de kijker en zoomt in op de auto's, vrouwen, booswichten en muziek uit de Bond-films. De laatste zet weetjes en feiten op een rij over de zes acteurs die tot nu toe gestalte mochten geven aan 007.

De complete 'BOND 50'-box is intussen bij verscheidene shops als pre-order verkrijgbaar.

,


 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.