Geluid

Audio in klein formaat bij Denon

Denon heeft zopas de D-M39 onthuld, een nieuwe miniketen die de populaire D-M38 opvolgt die we onlangs nog te gast hadden op de redactie. 

De nieuwe versie van de populaire microketen is een doorontwikkeling van de huidige D-M38, die in zijn nieuwe incarnatie over meer aansluitmogelijkheden beschikt. 

Op de achterkant zit nu ook een digitale optische audio-ingang die gebruikt kan worden om bijvoorbeeld een flatscreen-tv, netwerkspeler of Airport Express aan te sluiten.

Daarnaast is de USB-inagng op de voorzijde ook in staat om een digitaal signaal te onttrekken aan een iPod of iPhone, en kan er ook muziek vanaf een USB-stick beluisterd worden.

Inclusief speakers
Net als de D-M38, bestaat de D-M39 uit een CD-tuner (RCD-M39) en een tweeweg luidsprekerset (SC-M39). Ook de kleine voetafdruk van 21 centimeter bij 31 centimeter werd behouden, waardoor deze miniketen zich ook in kleine ruimtes op zijn plaats voelt.

Verder houdt Denon het bij het bekende 'simple & straight'-concept dat de M-productserie al heel wat fans opleverde, met een nadruk op goed geluid en chique design. Concreet vertaalt zich dat onder meer in eenvoudige, korte signaalwegen en een vibratie-arm chassis.

Om onnodig energieverbruik tot een minimum te beperken, beschikt de D-M39 voortaan ook over een automatische uitschakelfunctie.

Einde vakantie
De nieuwe D-M39 wordt beschikbaar vanaf eind augustus voor een adviesprijs van 479 euro. Je krijgt daarbij keuze uit drie verschillende kleurencombinaties: een versie met zwarte hoofdunit en zwarte speakers, een zilveren hoofdunit en zwarte speakers of een zilveren hoofdunit met speakers in kersenhout.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.