Beeld

B&O komt met goedkopere televisie

Bang & Olufsen gaat een televisie toevoegen aan het B&O PLAY-merk. Het PLAY-submerk biedt lager geprijsde, maar kwaliteitsvolle producten voor een jonger publiek aan.

In een interview met Henrik Taudorf Lorensen, vicepresident van B&O PLAY, heeft FlatpanelsHD te horen gekregen dat het Deense bedrijf een televisie op de planning heeft staan voor 2012. Daarnaast verschijnen er nog enkele hoofdtelefoons, naast de bestaande Beolit 12-speakerdock.

B&O PLAY is een submerk waarmee Bang & Olufsen een groter publiek wil bereiken. Dit willen ze doen door goedkopere producten aan de man te brengen die, in tegenstelling tot de meeste B&O producten, op zichzelf kunnen werken of geïntegreerd kunnen worden in een Apple Airplay-systeem.

De goedkopere prijs wil niet meteen zeggen dat de producten van een mindere kwaliteit zijn, zegt B&O. Design en kwaliteitsvolle materialen blijven de kern van het bedrijf, luidt het.

Specificaties of een richtprijs geeft Lorensen niet vrij tijdens het interview. Omdat het over een PLAY-product gaat kunnen we er wel vanuit gaan dat niet zo diep in de buidel moeten tasten dan we gewoon zijn van Bang & Olufsen.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.