Beeld

Samsung’s OLED-TV komt binnenkort


Volgens TechRadar komt, na LG, nu ook Samsung veel sneller met zijn OLED-TV dan gepland. Beide bedrijven proberen de nieuwe televisies nog voor de Olympische Spelen op de markt te krijgen.

Zowel Samsung als LG kregen op CES 2012 veel aandacht met hun nieuwe 55-inch (139 cm) OLED-TV’s. Eerder raakte bekend dat LG reeds in mei een lanceringevenement plant zodat het als eerste met een OLED-toestel de markt kan betreden. Samsung zou kort daarna volgen met een eigen OLED-televisie.

Een vervroegde launch van Samsungs OLED-televisie lijkt aannemelijk door geruchten dat Samsung een nieuwe OLED-televisie zou klaarstomen voor IFA 2012, de technologiebeurs die van 31 augustus tot 5 september doorgaat in Berlijn. Dat toestel zou een geheel nieuw designconcept krijgen, wat het alleen maar waarschijnlijker maakt dat de toestellen die Samsung in Las Vegas toonde al eerder in de winkel zullen staan dan werd aangekondigd op CES. 

Volgens verschillende bronnen zou de LG om en bij de 6.000 euro gaan kosten. Een richtprijs voor het Samsung-toestel is voorlopig nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.