Geluid

Beste audiostreamer: Pioneer N-50

Hifitoestellen met netwerkmogelijkheden evolueren steeds sneller, maar dat belet Pioneer niet om met de N-50 de standaard te bepalen.

Op het 2,4-inch LCD- kleurenscherm verschijnt een heleboel informatie, zoals de albumhoes, details over het bestandstype en de samplefrequentie.

De N-50 is een stuk steviger dan zijn dunne profiel doet uitschijnen, dankzij de vele aansluitingen en het versterkte chassis. Het belangrijkste is echter dat de ethernetverbinding – die compatibel is met DLNA – met 24-bit/192 kHz-media overweg kan. Andere aansluitingen zorgen ervoor dat de meeste digitale toestellen, USB-audio en externe Wi-Fi/Bluetooth-adapters eveneens ondersteund worden.

Op muzikaal vlak biedt hij een klankenpalet waarin je kan verdwijnen: gitaren klinken fris en cymbalen zinderen prachtig na wanneer de N-50 zijn digitale magie laat werken.

Dit toestel werd door EISA uitgekozen als de beste binnen zijn categorie. Een volledige overzicht van de EISA-awards binnen de audio/HT-categorie vindt u door hier te klikken.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.