Geluid

Beste HT subwoofer: Bowers & Wilkins PV1D

De B&W PV1D is geen doordeweekse subwoofer, het is een sub met stijl. Zijn ronde vorm bevat twee back-to-back drivers, vastgezet om ongewenste trillingen te voorkomen en aangedreven door een nieuwe Klasse D-versterker van 400 watt.

De drivers zijn voorzien van een licht maar erg stijf diafragma. Dat bestaat uit een sandwich van geëxpandeerd polystyreen, die tussen een aluminium voorkant en achterste Kevlar-laag zit.

Uitgebreide on-board DSP-technologie voorkomt overbelasting en hoorbare vervorming bij deze misleidend compacte subwoofer, terwijl B&W’s aanbevolen low-pass filter en delay-instellingen de integratie in zowel 2.1- als volledige 7.1-hometheatersystemen vergemakkelijken.

Liefhebbers van actiefilms zullen blij zijn met de vier EQ-presets van B&W, waarmee je elke kamer vult met heldere en tot in je buik kriebelende bastonen.

Dit toestel werd door EISA uitgekozen als de beste binnen zijn categorie. Een volledige overzicht van de EISA-awards binnen de audio/HT-categorie vindt u door hier te klikken.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.