Geluid

Hang een Airport Express aan je luidsprekers


CES staat bol van de Airplay-producten, maar Griffin slaagt er in om toch origineel uit de hoek te komen. Hun compacte Twenty laat toe om een paar oude luidsprekers rechtstreeks aan een Airport Express te hangen.


De spierwitte Twenty oogt wat raar omdat je de Airport Express er in plugt, waardoor de twee toestellen één bizar geheel lijken te vormen.

Een kabeltje verbindt de optische uitgang van het Apple-kastje met de versterker. Via de aansluitingen achteraan sluit je twee luidsprekers en (optioneel) een subwoofer aan.

De Twenty lijkt vooral een interessant kastje voor mensen die ergens nog een paar luidsprekers hebben staan en die bijvoorbeeld in een hobbykamer via Airplay muziek willen beluisteren.

Een Airport Express is Airplay-compatibel en je kan dus audio sturen vanuit iTunes op een computer of vanuit een app zoals Spotify op een iPad of iPhone.
 


Spijtig genoeg is het onduidelijk wanneer Griffin de Twenty effectief op de markt brengt. Het toestel dat op CES wordt getoond is een prototype, vertrouwde een vertegenwoordigster ons toe.

Mogelijk bereikt de Twenty tegen het najaar de markt.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.