Geluid

Logitech speelt in op Valentijn

Logitech surft mee op het commerciële succes van de ‘dag der geliefden’ door de Mini Boombox en Squeezebox Radio in het rood uit te brengen.

Deze twee toestellen bestonden al langer, maar ter gelegenheid van Valentijn breidt de Zwitserse producent het gamma dus uit met een nieuwe, opvallende kleur.

Bluetooth
De erg compacte Mini Boombox is een combinatie van een draagbare luidspreker en een handsfree apparaat. Dankzij de ingebouwde Bluetooth-ontvanger, kan eender welk Bluetooth-apparaat gekoppeld worden aan het toestel. De geïntegreerde microfoon zorgt er bovendien voor dat je zelfs van op een zekere afstand handsfree kan telefoneren via de Boombox.
 


Ook de batterij is ingebouwd en levert tien uur luisterplezier. Opladen gebeurt via een USB-verbinding. Handig is voorts dat de toetsen (aanraakpaneelknoppen) op het apparaat oplichten, zodat je de Boombox ook in het donker gemakkelijk kan bedienen.

De klankkast van het apparaatje is zo ontworpen dat het een heldere akoestiek en een verbeterde weergave van de bassen moet voortbrengen, volgens Logitech.

Muziek via draadloos netwerk
De Squeezebox Radio is een muziekspeler die functioneert via een draadloos netwerk. Dit biedt verschillende mogelijkheden. Zo heb je toegang tot vele duizenden internetradiozenders wereldwijd en tot online muziekdiensten, zoals Spotify en Deezer. Maar ook de muziektitels uit je persoonlijke bibliotheek zijn toegankelijk via de Squeezebox Radio.


De speler kan eenvoudig geïntegreerd worden in het bestaande thuisnetwerk en kan worden geplaatst waar je maar wil genieten van je muziek.

Daarnaast is er ook een wekkerfunctie aanwezig, waarbij het scherm zich automatisch aanpast aan de hoeveelheid licht in de kamer, zodat het nooit te licht of te donker wordt bij het ontwaken.

Toetsen, afstandsbediening of app
De Squeezebox Radio kan op verschillende manieren bediend worden. Enerzijds via de toetsen op het toestel of de apart verkrijgbare afstandsbediening. Anderzijds is de bediening ook mogelijk via een smartphone of tablet, dankzij de officiële Squeezebox Controller App (beschikbaar voor Android en iOS) die Logitech gratis beschikbaar stelt.

De speciale versies zijn vanaf nu verkrijgbaar en kosten evenveel als de witte en zwarte versies. Voor de Mini Boombox betaal je 79,99 euro, terwijl de Squeezebox Radio 179 euro kost.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.