Redactie

Met de Fab Four op Magical Mystery Tour

Fans van de Fab Four hebben weer wat om naar uit te kijken. Vanaf 8 oktober wordt de Beatles-film Magical Mystery Tour namelijk voor het eerst op dvd en Blu-ray uitgebracht, zowel in een losse versie als deluxe-box.

De in 1967 gemaakte film wordt niet zomaar op een schijfje gepleurd, maar onderging een uitgebreid bewerkings- en restauratieproces ter gelegenheid van deze release. Daarnaast zorgde EMI Music samen met Apple Films voor heel wat leuke extra's, zoals interviews met Paul McCartney en Ringo Starr.

Ook nooit eerder vertoonde scènes en een 'making off ' mochten natuurlijk niet ontbreken, maar de echte liefhebbers kijken ongetwijfeld nog het hardst uit naar de alternatieve versies van een aantal Beatles-songs die bij deze release opgenomen zijn. Daarbij zien we titels zoals 'Your Mother Should Know', 'Blue Jay Way', 'The Fool On The Hill'  en 'Hello Goodbye'. 

Wie naar meer verlangt, kan meteen de speciale deluxe-boxset van Magical Mystery Tour in huis halen. Naast de DVD én Blu-ray ontvang je dan een boekwerk dat 60 pagina’s omvat, aangevuld met twee vinylsingles die monoversies bevatten van zes songs. Vooral dat laatste wekt natuurlijk de interesse van de echte liefhebber, al hebben we nog geen indicatie gezien van de verwachte verkoopprijs voor de deluxe-editie.

Vanaf 8 oktober kan je zelf je oordeel vellen over Magical Mystery Tour, maar in tussentijd kan je je hart alvast ophalen aan de trailer van de film.
 


Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.