Geluid

Muziek verdrijft de vrieskou

De Amerikaanse producent Midland combineert met de SubZero Music een hoofdtelefoon met oorwarmers. Ideaal voor koude winterdagen. 

Wie tijdens de wintermaanden – en zeker bij de huidige vriestemperaturen – onderweg muziek wil beluisteren, kan wel eens te kampen krijgen met (pijnlijke) koude oren. Met dit probleem in het achterhoofd lanceerde Midland de SubZero Music. Deze warme combinatie integreert twee hifi stereo speakers in een paar oorwarmers.

De gewatteerde buitenkant van het toestel heeft iets weg van een winterjas en is daardoor dan ook gemaakt voor gebruik in (winderig) winterweer. De binnenkant, die bedekt is met nepbont, garandeert een zachte bescherming van de oren tegen kou en wind.

Ook handen blijven warm

De hoofdtelefoon wordt standaard geleverd met twee kabels. Enerzijds is er de audiokabel, die compatibel is met alle standaard mp3-spelers. De ingebouwde afstandsbediening (met play-, pauze- en ‘skip song’-knop), zorgt ervoor dat je niet alles via de muziekspeler zelf moet regelen.

Die afstandsbediening biedt tevens een een handsfree-functionaliteit – compatibel met iPhone en Blackberry – dankzij de geïntegreerde microfoon. Op die manier blijven zowel je oren als je handen warm tijdens het bellen.

Walkie-talkie

Daarnaast wordt er ook een speciale PMR446-kabel meegeleverd, zodat je de hoofdtelefoon ook kan aansluiten op een Personal Mobile Radio of walkie-talkie om vervolgens van dezelfde handsfree-functionaliteit bij het communiceren te genieten.

De SubZero Music is verkrijgbaar in verschillende kleuren en bestaat zelfs in een leren uitvoering. Bestellen kan via de officiële site van Midland of via de Apple Store voor een kleine 40 euro.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.