Redactie

Oudere nummers FWD na te bestellen

Sinds kort kan je oudere nummers van FWD nabestellen. Je hoeft niet te wachten totdat de postbode het gewenste magazine in de bus stopt, want je ontvangt meteen een PDF-versie per mail. De papieren editie ontvang je even later.

Het kan best interessant zijn om een oud nummer van FWD door te nemen. Audio-apparatuur bijvoorbeeld blijft vrij lang op de markt. Onze achtergrondstukken, koopgidsen en workshops blijven bovendien relevant. Kortom, niet meer in de krantenwinkel wil niet zeggen passé.

Er kan op een varia van manieren betaald worden voor nabestelde nummers. Betaal je via Visa, Mastercard, Bancontact/Mister Cash of homebanking ontvang je meteen een hoogwaardige PDF-versie van het magazine. Die kan je meteen verorberen op je computer of tablet.

Ook een klassieke overschrijving is mogelijk, maar de verwerking daarvan kan iets langer duren.

Het zal trouwe lezers ook zijn opgevallen dat bij recensies er links worden aangeboden naar oude nummers van FWD en andere publicaties die kunnen nabesteld kan worden. Het gaat dan uiteraard om magazines die verband houden met de inhoud van het artikel, en dus interessant kan zijn voor jou als lezer.

Nabestellen kan via deze pagina.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.