Geluid

Pioneer pakt groot uit op IFA

Pioneer heeft op IFA een van de grootste stands, toch voor een audio- en ICE-merk. Zo konden we ons op hun fraaie stand onder meer verlekkeren aan een nieuw trio stereo-apparaten met een hoge heb’-factor’, namelijk de A-70 stereoversterker (999 euro), de PD-50 super audio cd-speler (599 euro) en de N-50 netwerkspeler (649 euro).

Okee, die laatste hebben we al eerder zien langskomen – hij heeft net nog een EISA-award in de wacht gesleept -, maar het is een feit dat hij in combinatie met de A-70 en de PD-50 een geweldig trio vormt.

Wat je over de A-70 alvast moet onthouden is dat het een klasse D apparaat is, dat over hoogwaardige ESS 192 Khz/32 bit SABRE32DAC’s beschikt. En over een asynchrone USB-ingang, zodat hij meteen kan verbonden worden met een Mac of een pc.

De PD-50 komt met gescheiden voedingen voor het analoge en het digitale gedeelte en heeft 32 bit Hi-bit DSP-technologie onder de motorkap zitten.

Voor de David Guetta’s van morgen heeft Pioneer de DDJ-WeGO mengtafel ontwikkeld. Dit prijsgunstige apparaat (299 euro, of in DJ termen: anderhalf trouwfeest) moet met één enkele USB-kabel aan een pc of Mac gekoppeld worden, en het mixfestijn kan beginnen.

De N-50 is al beschikbaar sinds januari, de overige apparaten worden nog deze maand verwacht.

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.