Geluid

Professioneel geluid in de auto met Pioneer

De DEH-80PRS van Pioneer is een cd-tuner die populaire functies combineert met een buitengewone flexibiliteit qua instellingen.


 

De tuner heeft heel wat leuke functies aan boord zoals aanpasbare verlichting, een dubbele USB-poort en een ingebouwde Bluetooth-functie waarmee je zowel handsfree kan bellen als audio kan streamen.

De meer geavanceerde gebruiker kan aan de slag met een digitale 16-bandsequalizer en een digitale tijdafstelling, waarmee zowel de frequentiekarakteristiek als het stereo-effect van je luidsprekers onder handen genomen kan worden.

Je kan de equalizer en de tijdsafstelling ook automatisch laten uitvoeren door de bijgeleverde kalibratiemicrofoon, zodat je niet manueel in de instellingen moet rommelen.

Daarnaast beschikt de DEH-80PRS ook nog over een digitaal crossover-netwerk voor de drie sets RCA-uitgangen.

,

PRS-D800: Spierballen
Naast een cd-tuner komt Pioneer ook nog met de PRS-D800, een compacte klasse-D tweekanaalsversterker met een (volgens de fabrikant) krachtig vermogen en uitstekende geluidskwaliteit.

De DEH-80PRS en de PRS-D800 behoren beide tot de Reference Series van Pioneer, en worden daardoor enkel geproduceerd met de meest kwaliteitsvolle componenten. Met de Reference Series belooft Pioneer een geluidsbeeld te creëren dat nog geavanceerder zou zijn dan dat van sommige home-audiosystemen.

Zowel de DEH-80PRS als de PRS-D800 zijn verkrijgbaar vanaf april. De cd-tuner gaat 399 euro kosten en de versterker 549 euro.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.