Redactie

New Invor opent nieuwe kantoren op 14 mei

New Invor – de Belgische verdeler van merken zoals Arcam, Cabasse, Nakamichi, Luxman, Pro-ject, QED, Imerge, Kaleidescape en Russound – opent op donderdag 14 mei de deuren van z’n nieuwe kantoren. Voor eindgebruikers is vooral de komst van een volwaardig Visitor Center van belang.

De locatie blijft de Wayenborgstraat 28 in Mechelen, maar de oppervlakte wordt verdubbeld. Hierdoor is er nu ook plaats voor een volwaardig Visitor Center, waar het merendeel van de ingevoerde en verdeelde producten permanent in demonstratie staat. Het Visitor Center staat niet alleen open voor verdelers van de door New Invor gevoerde producten, maar ook voor eindgebruikers en architecten die samen met de verdeler een idee willen krijgen van wat er zoal mogelijk is op het vlak van integratie.

Naast het nagelnieuwe Visitor Center is er ook een volledig ingerichte cursusruimte met een capaciteit van 35 personen, voorzien van alle nieuwe technieken om cursussen aan te bieden aan integrators, installateurs en av-verkopers. Op die manier wil New Invor te allen tijde cursussen ‘op maat’ kunnen aanbieden.

Ben je actief als installateur, integrator of av-verkoper en ben je op zoek naar een meerwaarde, dan kan je de feestelijke opening van de nieuwe kantoren en het Visitor Center persoonlijk bijwonen. Om een uitnodiging te ontvangen, stuur je een mailtje naar info[at]newinvor.com met als vermelding “uitnodiging 14 mei”.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.