Redactie

NorStone Design presenteert twee nieuwe meubels

NorStone Design breidt z’n aanbod audio- en av-meubels uit met twee betaalbare nieuwe gezichten. De meubels luisteren beide naar de naam Kubben, één op maat van audio-apparatuur en één voor av-apparaten. De afwerking is telkens dezelfde, met een stalen frame, donker hout en matwit glas.

De audio-uitvoering van de NorStone Design Kubben is voorzien van verschillende glasplaten. Die kunnen telkens een gewicht van twintig kilo dragen, wat in de meeste gevallen ruimschoots zal volstaan. Heb je echt zware componenten die je een plaatsje op het rek wil geven, dan zet je die best op de bovenste glasplaat; die is immers voorzien op een gewicht van maximaal veertig kilo . Veel vrije ruimte heb je niet nodig om de Kubben te plaatsen: de afmetingen bedragen 64,5 bij 76,2 bij 50 centimeter.

Voor av-apparatuur is er de Kubben AV. Die is voorzien op het zwaardere werk, met twee platen die geschikt zijn voor toestellen tot 40 kilogram. De bovenste glasplaat van deze uitvoering kan zelfs een gewicht tot tachtig kilo torsen. Combineer dat gegeven met een breedte van 112 centimeter, en je kan er nagenoeg elke televisie tot 46 inch op kwijt. Ook hier volstaat een relatief klein vloeroppervlak voor de plaatsing van het meubel: de Kubben AV meet 112 bij 52,4 bij 50 centimeter.

De Kubben haal je in huis voor 299 euro; voor de Kubben AV betaal je 349 euro.

Bron: Hear+See

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.