Redactie

Toverstokje voor de tv

Universele afstandsbedieningen vind je in alle soorten, maten en prijssegmenten. Wie echt iets speciaals wil, moet beslist een bezoekje brengen aan de Amerikaanse webshop ThinkGeek. Je vindt er vanaf nu immers een heus toverstokje om je tv mee te bedienen.

ThinkGeek is een fenomeen bij gadgetfreaks. Je kan het zo gek niet bedenken of de Amerikaanse webshop biedt het wel aan. Ook entertainmentliefhebbers die het kind in zich koesteren – of gewoon een origineel cadeautje zoeken voor iemand anders – worden nu op hun wenken bediend met de Magic Wand.

Harry Potter in de woonkamer
De Magic Wand is een universele remote die vermomd is als een toverstokje. Uniek is dat er geen toetsen op de staf staan, maar dat er gebruik wordt gemaakt van bewegingspatronen. Je kan de toverstaf maximaal dertien commando’s ‘aanleren’ van een andere remote, die gekoppeld worden aan specifieke bewegingen. Het stokje van links naar rechts bewegen (of vice versa) laat je bijvoorbeeld door de zenderlijst bladeren; op en neer zwaaien past het volume aan.

De Magic Wand kost 89,99 US dollar, exclusief verzendkosten en douaneheffingen. Met dit YouTube-filmpje kan je alvast even proeven van de magie.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.