Redactie

Urban Tool zorgt voor gebruiksgemak onderweg

Het Oostenrijkse designlabel Urban Tool brengt een nieuwe reeks tassen op maat van mp3-spelers en mobiele telefoons op de markt. Toestellen zoals de iPod en iPhone die in de tas opgeborgen zitten, kunnen bediend worden met de interface op de buitenkant van de tas.

Op de tassen zijn toetsen aangebracht die de meest gebruikte functies toegankelijk maken zonder de tas te openen. Op die manier selecteer je eenvoudig de juiste songs, pas je het volume aan of pauzeer je de muziek zonder onhandig gedoe.

Er zijn verschillende modellen beschikbaar. De Urban Performer Unit is een lederen tas met een geometerisch design die versierd is met zwarte Swarovski-kristallen. Binnenin zijn verschillende flexibele vakken aangebracht voor extra gadgets zoals een digitale camera.

De i-hipHolster en i-caseBelt zitten al langer in het gamma van Urban Tool; maar krijgen nu ook extra functionaliteiten mee. Zo kan je er bijvoorbeeld ook je sleutels en portefeuille in kwijt. De bedieningstoetsen voor de mp3-speler zitten rechtstreeks op de draagriem, zodat ze steeds bereikbaar zijn.

De nieuwe tassen zijn beschikbaar vanaf eind oktober via www.urbantool.com.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.