Mobile

Bang & Olufsen introduceert nieuwe speakerdock

Als Bang & Olufsen een speakerdock in de markt zet voor de iPod, iPhone en iPad, dan mag je je aan iets speciaals verwachten. En de BeoSound 8 stelt niet teleur…
 
 

De BeoSound 8 is een lichtgewicht speakerdock die zich in dit zwaar bevochten marktsegment meteen van de concurrentie weet te onderscheiden dankzij het opvallende design.

Het toestel is overal inzetbaar. Niet alleen op een vlak oppervlak trouwens, want de BeoSound 8 kan net zo makkelijk tegen een muur gemonteerd worden. Een schakelaar die in drie posities gezet kan worden, past de weergave aan voor de ruimte waar het toestel wordt geplaatst.

Intelligente dock
De nieuwe speakerdock van B&O wordt niet alleen beste maatjes met je iPod, iPhone of ipad, maar kan ook op een thuisnetwerk aangesloten worden met de Airport Express van Apple. Daarmee wordt het mogelijk om muziek draadloos naar de BeoSound te streamen vanaf een computer.


Bang & Olufsen levert natuurlijk ook een remote mee, maar de BeoSound 8 kan net zo goed bediend worden met een van de andere ‘intelligente’ afstandsbedieningen van de fabrikant.

Je krijgt van B&O keuze uit twee kleurtjes voor de nieuwe BeoSound: zwat of wit. De luidsprekers zijn in beide gevallen afgewerkt met aluminium ringen. Een exclusief hebbeding dus, en dat merk je ook aan het prijskaartje van 980 euro.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.