Mobile

Conceptronic lanceert universele USB Power Bank

Wie altijd en overal de batterij van z’n mp3-speler of telefoon wil kunnen ‘bijtanken’, heeft aan Conceptronic’s universele USB Power Bank een ideale reisgezel. De kleine energiecentrale belooft erg handig te zijn wanneer in geen velden of wegen een stopcontact te bekennen is.

De USB Power bank van Conceptronic is een lichtgewicht toestelletje dat rampscenario’s met draagbare elektronische toestellen voorkomt. Zeven handige aansluitingen zorgen ervoor dat het batterijniveau van een resem elektronische apparaten weer op pijl gebracht kan worden onderweg. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een gsm, mp3-speler, pmp, iPod of iPhone of draagbare spelconsole.

Beter voorkomen…
De Power Bank laat zich opladen via een usb-kabel die je enkele uurtjes op een pc aansluit. Daarna heeft hij volgens de fabrikant al genoeg energie aan boord om een toestel weer op te laden, in het geval van een iPhone 3G zelfs tot twee keer toe.

Er zijn twee uitvoeringen beschikbaar: een versie van 1.500 mAh (49,90 euro) en 2.200 mAh (59,90 euro). Beide toestellen worden verkocht met een handige reisetui waarin de Power Bank en accessoires een plaatsje vinden.

De 2.200mAh-versie kan zelfs twee toestellen tegelijk opladen dankzij een tweede usb-poort. Een LED-systeem geeft tijdens het laadproces met kleurcodes aan hoever de batterij is opgeladen.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.