Redactie

Dell Inspiron Zino HD-minidesktop mikt op de huiskamer

Een pc als multimediabron voor de woonkamer? Op het eerste zicht een moeilijk integreerbaar concept, maar de ultracompacte Inspiron Zino HD-minidesktops van Dell zouden daar wel eens verandering in kunnen brengen. Met een formaat van amper 19,7 bij 19,7 centimeter past deze pc immers perfect naast een televisiescherm.

Een pc op maat van de digitale woonkamer dus, waarbij de form factor geen onbelangrijke rol speelt. Naast de compacte afmetingen valt ook de waaier beschikbare afwerkingen op, met tien optionele verwisselbare kleuren en dessins die de machine zo (on)opvallend maken als je zelf wil.

Dankzij de HDMI-verbinding kan de Zino HD eenvoudig op een flatscreen-tv aangesloten worden, zodat beelden van de dvd-schrijver of optionele Blu-ray-speler in hun volle glorie op een groot scherm bekeken kunnen worden. De Zino HD kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden om je favoriete webpagina’s op tv te toveren of je muziekcollectie te beheren vanuit een comfortabele zetel in de woonkamer.

Vooraan is er een hoofdtelefoonaansluiting, twee usb-aansluitingen en een 4-in-1 geheugenkaartlezer aanwezig op alle modellen uit de reeks, terwijl op de achterzijde een VGA-poort, HDMI-aansluiting, twee usb- en eSATA-aansluitingen, een ethernetpoort en een audio in- en uitgang voorzien zijn. De klant kan optioneel voor een betere grafische kaart, krachtigere processor of meer geheugen en opslagcapaciteit opteren, op maat van de toepassingen die je wil gebruiken.

De Dell Inspiron Zino HD haal je in huis vanaf 329 euro. Meer informatie en configuratiemogelijkheden vind je op de website van Dell.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.