Beeld

Projecta verstopt projector in plafond

Wie zijn projector onzichtbaar wil maken als hij niet in gebruik is, kan voortaan bij Projecta terecht voor twee gemotoriseerde projectorliften.

Eerder deze week hadden we het er al over in onze koopgids: een projector optimaal integreren in de woonkamer vraagt wat denkwerk.

Gelukkig zijn er heel wat handige hulpmiddeltjes verkrijgbaar die het een stuk makkelijker maken om een projectie-opstelling een woonkamervriendelijk aanschijn te geven. Deze twee nieuwe Pro-Lift projectorliften van Projecta, bijvoorbeeld: de Pro-Lift en Pro-Lift Pivot.

In beide gevallen gaat het om een universeel liftsysteem dat ingebouwd kan worden in een systeemplafond of vast plafond. Af-fabriek worden ze meteen al voorzien van een universele projectorbeugel, zodat ze voor een ruim scala projectors geschikt zijn.

Beweging
Het onderscheid tussen de twee uitvoeringen zit ‘m in de manier waarop de lift beweegt. De Pro-Lift beweegt verticaal naar beneden vanuit het plafond, terwijl de Pro-Lift Pivot een kantelbare variant is.

De Pro-Lift heeft ook een iets hoger draagvermogen (18 kilogram tegenover 11 kilogram voor de Pivot-versie), en is beschikbaar met een uitschuiflengte van 25 of 38 centimeter.

Beide versies zijn vervaardigd uit stevige materialen en worden gepoedercoat. Meer informatie vind je op de website van Projecta.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.