Redactie

Review: Mario Sports Mix

De beroemde inwoners van Mushroom Kingdom zijn klaar voor wat sportieve competitie in Mario Sports Mix. Op volleybal-, basketbal-, ijshockey- en trefbalterreinen zal uitgemaakt worden wie de beste is.

De gewone spelregels van deze sporten gelden, maar nooit zonder één of ander magisch extraatje dat het spelplezier en spektakel verdubbelt. Zo kun je tijdens het spelen de hele tijd de typische muntstukken verzamelen om bonuspunten te scoren en meer te halen uit elke een treffer of goal.

Uiteraard beschikt elk personage over een unieke move die voor zijn tegenspelers haast niet te stoppen is. Denk daarbij aan Mario’s vuurbaldunks of de met hartjes gevulde aanvallen van Prinses Peach.

Herkenbaarheidsfactor
Ook de sportterreinen zelf, die geplukt zijn uit heel herkenbare gamelocaties, brengen verrassingen naar de wedstrijd. Hou er dus rekening mee dat als je een volleybalmatch speelt op het DK Dock, de ondergrond de hele tijd van links naar rechts en weer terug glijdt.

Op het Bowser Jr. Blvd-basketbalveld duiken dan weer de hele tijd cirkels op die positieve of negatieve bonussen opleveren en het strandterrein wordt soms door de branding overspoeld.

Elke sport kun je in je eentje spelen, met drie spelers samen in coöperatieve modus tegen de computer of met vier spelers in spannende en altijd verrassende twee-tegen-twee wedstrijden.

Kortom, Mario Sports Mix is een geweldige game voor de fans van Mario, de fans van sportgames en iedereen daartussen.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.