Mobile

Focal brengt pasklare speakerset uit voor Golf VI

Heel wat muziekliefhebbers zien er tegen op om de originele luidsprekers in hun wagen te (laten) vervangen door beter spul, zelfs al zijn ze niet tevreden over de klank van hun huidig systeem. Met de IFVW Golf 6 Kit toont Focal dat zo'n operatie nochtans eenvoudig en betaalbaar afgerond kan worden.

Met de IFVW Golf 6 Kit biedt Focal een pasklare set luidsprekers aan als upgrade voor de originele luidsprekers die in de Golf 6 gemonteerd zijn. Ondanks Focals belofte dat deze kit een aanmerkelijk betere geluidskwaliteit levert dan de originele speakers, kan de kit toch in een handomdraai geïnstalleerd worden zonder modificaties aan je wagen.

100 procent compatibel
De IFVW Kit bestaat uit een tweeweg systeem dat bestemd is voor inbouw in de portieren vooraan in de wagen, waardoor het zowel op 3- als 5-deurs uitvoeringen past. Bij het ontwerp hield Focal rekening met de plaatsings- en aansluitmethode die VW hanteert voor de standaard speakers, waardoor de upgradekit rechtstreeks op de bestaande aansluitingen aangesloten kan worden.

De polyglass speakerunits passen één-op-één in de originele uitsparingen in de deuren, terwijl de aluminium dometweeters reeds ingebouwd in een stukje deurbekleding worden geleverd. Na het verwijderen van de originele 'driehoekjes' in de deur, kunnen ze meteen op hun plaats worden gezet via de originele bevestigingspunten.

Minder dan een uur installatietijd
Om de installatie nog een stukje makkelijker te maken, levert Focal meteen ook alle benodigde accessoires mee voor deze ombouwoperatie. Daarmee moet het mogelijk zijn om de volledige kit in minder dan een uur te monteren in de wagen. Op het onderstaande filmpje kan je alvast even bekijken hoe dat precies in z'n werk gaat.

De IFVW Golf 6 Kit van Focal is verkrijgbaar bij de betere in-car entertainment zaak. Reken op een prijskaartje dat iets onder 300 euro ligt. 
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.