Mobile

Beste smartphone voor social media: Samsung GALAXY S4 mini

Klein is fijn en de GALAXY mini S4 onderstreept dit meer dan ooit. Dit is niet slechts een kleinere versie van de populaire Galaxy S4, het is een goed gebouwde, volledig uitgeruste en betaalbare smartphone met een metalen band rond de randen om stabiliteit te bieden en voor een luxe uitstraling.

Hij past gemakkelijk in uw hand en broekzak, maar zit toch boordevol technologie. Een 960 x 540 pixel resolutie 4,3 inch Super AMOLED display is zo helder als mogelijk is en de 1,7 GHz dual-core processor is snel genoeg voor gemakkelijk multi-tasking bij het bijhouden van al uw sociale media feeds wanneer u onderweg bent.

Met een scala aan sociale toepassingen aan boord, waaronder apps zoals Group Play, ChatON of S Health bijvoorbeeld, verliest u nooit het contact. De ingebouwde 8 megapixel camera stelt u in staat Full HD-video’s gemakkelijker dan ooit op te nemen. Al met al is deze Samsung GALAXY mini S4 heel compleet.

Dit product werd bekroond met een Mobile Panel EISA Award 2013-2014. Klik hier voor een overzicht van alle EISA-awards. FWD Magazine is lid van de EISA.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.