Mobile

Beste tablet: Sony Xperia Tablet Z

Hij mag dan dun zijn, maar hij is zeker niet zwak! Als een van de dunste tablets in de markt, heeft de Sony Xperia Tablet Z een robuuste bescherming om hem water- en stofbestendig te maken. Naar verluidt blijft hij een meter onder water gedurende maximaal 30 minuten functioneren.

Onder de motorkap kan de Tablet Z bogen op een snelle quad-core processor, werkend op 1,5 GHz met 2 GB RAM geheugen, draaiend op het Android 4.1.3 besturingssysteem. Het 10,1 inch beeldscherm heeft een resolutie van 1.920 x 1.200 pixels, wat resulteert in een 224 ppi pixelratio.

Versies met 16 GB of 32 GB ingebouwd geheugen zijn ook beschikbaar en een MicroSD-slot kan worden gebruikt om de opslagcapaciteit verder uit te breiden. Met Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Miracast, Bluetooth, NFC en 4G LTE zijn ook de nieuwste communicatietechnologieën aan boord.

Er zijn twee camera's aanwezig, waarvan de op de achterzijde gemonteerde camera foto’s schiet met maximaal 8.1 megapixels, gebruikmakend van een CMOS Exmor R-sensor en Full HD video opname mogelijkheid. Dankzij de ingebouwde infrarood poort kan de Xperia Tablet Z kan ook worden omgezet in een afstandsbediening voor AV-toestellen. Verkrijgbaar in een zwarte of witte afwerking is de Sony Xperia Tablet Z de perfecte keuze voor een ieder die op zoek is naar een combinatie van een unieke stijl en technologie.

Dit product werd bekroond met een Mobile Panel EISA Award 2013-2014. Klik hier voor een overzicht van alle EISA-awards. FWD Magazine is lid van de EISA.

Onze review van de Sony Xperia Tablet Z lees je door hier te klikken.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.