Geluid

De Tangent Classic, draadloze luidspreker met karakter

Deze Deense schone kiest voor sober maar opvallend design, en eenvoud in gebruik.

De Tangent Classic is een stereo speaker met stevige afmetingen. 580x250x350 mm geraak je niet op eender welke kast kwijt. Maar je krijgt er wel wat voor. Met 2x 40 Watt RMS vermogen, uit twee 5 inch woofers met een basreflex kabinet en twee 1 inch tweeters vult hij de kamer met klank.

Tangent Classic

Het ovalen houten design ademt die typische natuurlijk, Scandinavische sfeer uit. Zelfs de infrarood afstandsbediening is in hout afgewerkt. Je krijgt ook een houten steun meegeleverd waarin je de smartphone of tablet kan laten rusten, maar opgelet, dit is geen docking station.

Tangent Classic dock

Smartphone, tablet of PC sluit je draadloos aan via Bluetooth, de Tangent ondersteunt de aptX-codec voor perfecte geluidskwaliteit. Of je gebruikt de stereo minijack ingang. De Classic beschikt over een USB-aansluiting maar die dient enkel om je bronapparaat op te laden.

De Tangent Classic is verkrijgbaar in walnoot of essenhout afwerking. Wie een stukje Deens design in huis haalt moet er wel wat centen voor veil hebben, de Classic kost 599,95 euro.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.