Redactie

Nieuwe FWD-jaarboek 2014 2015 bijna klaar voor op je deurmat

Hij is zo goed als klaar en dikker dan ooit. Het jaarboek 2014-2015 wordt dit keer namelijk door maar liefst drie titels opgevuld; naast FWD-magazine en Hifi.nl draagt ook Music Emotion een steentje bij. En dat betekent nog meer pagina's dan normaal. Het boek is nog altijd hier te bestellen en voor de mensen die nog twijfelen, of de mensen die gewoon nieuwsgierig zijn, lichten we hieronder alvast een tipje van de sluier op over wat je zoal kunt gaan verwachten.

We hebben, naast natuurlijk een willekeur aan recensies van het beste en mooiste op hifi-gebied in 2014, uiteraard ook onze AV-Verkiezing weer in het Grote Boek opgenomen. Samen met jullie kiezen we in 12 categorieën de winnaars van Beste Product van het Jaar! Daarnaast hebben we een uitgebreid multi-room dossier, testten we de allerbeste Ultra HD-tv's voor de consument met een budget, en doen we een boekje open over de belangrijkste trends en ontwikkelingen in 2014 en verder.

En stiekem is er ook een vierde titel die nog een bijdrage levert want ook de website Filmpjekijken.com is weer van de partij, en verzorgt zoals de voorgaande jaren de filmspecial. En we blikken terug op bijzondere uitgaves op (SA)CD en plaat. Terwijl wij achter de schermen aan het boek werken, zullen we je hier zo up to date mogelijk houden van wat je straks op de mat kunt verwachten als je lid wordt (je kunt hier combi-lid worden van FWD en Hifi.nl), of het boek los besteld hebt!

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.