Geluid

Projectormerk Optoma neemt het Amerikaanse audiobedrijf NuForce over

Het toonaangevende internationale projectormerk Optoma gaat NuForce Inc overnemen. Het Amerikaanse NuForce is maker van premium audio consumentenproducten. Optoma is één van de vooruitstrevende merken op het gebied van de home entertainment-display innovatie en wil daar graag een uitzonderlijke geluidservaring aan toevoegen. En die toevoeging gaat nu komen in de vorm van een nieuwe geluidsgamma van NuForce, bestaande uit home cinema producten die Optoma's home projectoren aanvullen, oortelefoons en draadloze systemen die kristalhelder HiFi-geluid leveren vanaf een mobiel apparaat.

“Optoma heeft haar reputatie opgebouwd met het vervaardigen van “high-performing” projectieproducten", vertelt Len Carlton, Managing Director van Optoma EMEA. “Door fantastische video met even geweldig geluid te combineren, was Audio een logische stap voorwaarts voor Optoma. Optoma is bijna twee decennia in de voorhoede geweest van de home entertainment-display innovatie en we zijn zeer verheugd dat we nu in de gelegenheid zijn om die ervaring compleet te maken met de toevoeging van een uitzonderlijke geluidservaring.”

NuForce staat bekend om zijn strakke design en superieur geluid. Het assortiment zal ook NuForce's multi-award winnende digitale versterker- en DAC-producten gaan omvatten. “Geluid is zo'n belangrijk onderdeel van de home entertainment-ervaring", zegt Justin Halls, Optoma's Head of Product Marketing. "Een groot formaat beeld met de hoogste kwaliteit, in combinatie met het beste geluid kan elke woonruimte transformeren tot een ware bioscoop in huis." Optoma’s nieuwe geluidsgamma zal in het nieuwe jaar verkrijgbaar zijn in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Rusland. Bekijk ook de website van Optoma.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.