Geluid

Summersale start met Bowers & Wilkins

Alsof het nog niet warm genoeg is schroeven we de temperatuur nog verder op met onze grote zomeractie bij Hifidelity. In juli en augustus geven we korting weg op veel fraaie producten van de bekendste merken en we trappen af met Bowers & Wilkins…

Tijdens deze eerste actieweek kun je een prachtige P3 koptelefoon van B&W aanschaffen voor de helft van de prijs. En dat betekent dat je in plaats van 199 euro nu tijdelijk slechts 99 euro hoeft te betalen. En daarmee is de koek nog niet op, want daarnaast doen we er ook nog eens helemaal gratis een Gold Membership van HiFi.nl bij. Lees ook onze recensie van de P3 koptelefoon.

De P3 is een echte on-ear hoofdtelefoon waarbij de oorkussens zich tegen je oor aandrukken en zich naar de vorm ervan aanpassen. Niet alleen sluiten ze je oren daardoor nog beter af, door middel van twee krachtige magneetjes blijven ze ook stevig op hun plek zitten, terwijl ze tegelijkertijd ook moeiteloos verwijderd kunnen worden. Klik hier om de aanbieding te bekijken.

De P3 koptelefoon van B&W is de eerste van vele producten die we in juli en augustus met korting aan gaan bieden. De komende weken volgen nog meer acties in samenwerking met merken als onder meer Ultrasone, Geneva, Seagate, Simple Audio en Teufel. Benieuwd welke merken daar nog bij gaan komen en welke producten zij gaan aanbieden?

Volg dan deze link en schrijf je in voor onze Summersale-mailing om niets te hoeven missen.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.