Geluid

Tidal presenteert gezins-account

In navolging tot veel van de andere streaming muziekdiensten, maakt nu ook Tidal het mogelijk om een abonnement af te sluiten voor het hele gezin. Met zo'n abonnement kunnen gebruikers goedkoper meerdere betaalde accounts aanmaken.

Het gezinsabonnement kan aangeschaft worden door gebruikers met een normaal abonnement van 9,99 euro per maand of het hifi abonnement van 19,99 euro per maand. Beide typen abonnees kunnen nu tot maximaal 5 accounts toevoegen, voor telkens de helft van de prijs van het originele abonnement. De prijs van bijvoorbeeld drie normale Tidal-abonnementen voor een gezin zou daarmee neerkomen op ongeveer 20 euro.

Spotify, dat vanwege de komst van Apple Music de prijs van hun gezinsabonnement verlaagt, doet het ongeveer op dezelfde manier. Apple Music laat gebruikers namelijk voor 14,99 euro per maand tot maximaal zes accounts toevoegen. Tidal biedt muziek aan in cd-kwaliteit in plaats van als gecomprimeerde mp3-bestanden. De dienst is de afgelopen tijd weer regelmatig in het nieuws geweest doordat de CEO opstapte.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.