Redactie

Denon lanceert nieuwe stereotoppers

Denon start het nieuwe jaar met een fraaie stereocombinatie, al zij het met een wat minder fraaie naam: de PMA-2500NE en de DCD-2500NE. Een premiumklasse stereoduo dat een nieuw tijdperk in moet luiden om thuis naar masteropnamen te luisteren, zegt de fabrikant.

De 2500NE-serie is ontworpen voor deze tijd en een verbetering op de vorige PMA-2000-serie van Denon dankzij het 'Simple & Straight' schakelontwerp. Om een balans te bereiken tussen subtiele details en een krachtig geluid maakt de PMA-2500NE gebruik van Ultra High Current MOS (UHC-MOS) FET's, die veel stroom kunnen genereren in een Single Push-Pull-configuratie die zorgt voor solide lineariteit in de uitgangsfase, voor het gehele geluidsbereik van muzikale details tot robuuste stroom.

De uiterst nauwkeurige ´Direct Mechanical Ground´-constructie weet storende trillingen tot een minimum te beperken en elimineert zo nadelige invloeden op het uitgangssignaal. Een chassisconstructie met zes onafhankelijke blokken en een grote hoogwaardige volumeregelaar zorgen voor verdere onderdrukking van externe ruis en ongewenste storingen tussen de verschillende onderdelen.

,

Lees het volledige bericht op HiFi.nl >>

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.