EISA

EISA Home Theatre Audio Awards 2019-2020

EISA AV RECEIVER 2019-2020

Denon AVR-X2600H

Gebruiksgemak en pure kracht komen samen in de betaalbare Denon AVR-X2600H. Dankzij ondersteuning voor Dolby Atmos, DTS:X en virtuele hoogtekanalen is deze 7.2-receiver een geslaagde update van een klassiek thuiscinemadesign. De gebruikelijke Denon-functies, waaronder HEOS-multiroomstreaming en de intuïtieve Setup Assistant, worden in dit model aangevuld met AirPlay 2 en eARC 2. Er is ook Bluetooth-hoofdtelefoonondersteuning en toekomstgerichte functies waaronder HDCP 2.3 en ALLM (Auto Low Latency Mode) voor consolegamers aanwezig. Stembediening via Google Assistant en Siri is eveneens mogelijk. Het belangrijkste: de AVR-X2600H is een getalenteerde audioweergever die even meeslepend is bij het bekijken van een kaskraker als bij het beluisteren van je favoriete tracks.

EISA BEST BUY HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2019-2020

DALI OBERON Series

De OBERON-familie van DALI bewijst dat verbluffend Scandinavisch design en een indrukwekkende geluidservaring een geslaagde combinatie oplevert. Van de ultracompacte OBERON 1 en kleine OBERON 3-boekenplankspeaker tot de slanke OBERON 5 en het OBERON 7-vlaggenschip, de hele reeks biedt prestaties van de bovenste plank – en ze zien er ook nog aantrekkelijk uit. Neem de OBERON On-Wall en VOKAL-centerspeaker er bij, en je hebt de flexibiliteit om een indrukwekkende én betaalbare thuiscinema te bouwen. Drivertechnologie (waaronder DALI’s SMC-magneetsysteem) lenen bij de hogere EPICON- en RUBICON-lijnen werpt vruchten af. Met muziek en films hebben deze speakers een brede uitstraling en een heldere, evenwichtige en overtuigende presentatie. OBERON ziet er fantastisch uit en klinkt zelfs beter!

EISA HOME THEATRE HIGH-END 2019-2020

Focal Astral 16

Dankzij de combinatie van 12-kanaalsversterking en 16-kanaalsprocessing is de Focal Astral 16 een complete oplossing voor high-end bioscoopsystemen, uitgerust met uitgebreide kalibratiemogelijkheden en prestaties op referentieniveau. Een 200-Watt versterker per kanaal levert de fundering voor een gespierde meerkanaalsweergave, of het nu gaat om een meeslepende Dolby Atmos-, DTS:X- of Auro-3D-mix of een traditioneel surroundformaat, terwijl Dirac Live EQ kamer- en speakeroptimalisatie over het volledige frequentiegebied biedt. En de Astral 16 is heel flexibel. Systeemintegratoren zullen de multizonemogelijkheden, de integratie met smarthomecontrolesystemen, de bijstand via de Remote Monitoring-tool en de 4K HMDI-integratie op prijs stellen. Eindgebruikers zullen gewoonweg dol zijn op de expressieve, gedetailleerde en omhullende geluidskwaliteit.

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2019-2020

Arendal Sound 1723 Monitor S THX 5.1

De krachtige prestaties geleverd door de plaatsingsvriendelijke luidsprekers in Arandal Sounds THX Ultra-gecertifieerde multikanaalspakket brengen Hollywood naar je thuisbioscoop. De 2-wegs 1723 Monitor S THX-standmounts, met zijn 6,5-inch midbassdrivers en waveguided tweeters, produceren een transparante klank met uitstekende dispersie en extreme dynamiek. Hetzelfde prestatieniveau levert ook het centerkanaal, terwijl Arandal Sounds Tri-Axial Surround S THX-modellen achteraan in de kamer een breed geluidsveld voortbrengen. Dramatische, diepe bassen komen uit de 1723 Subwoofer 2, die een strakke greep houdt op diepe baseffecten via push-push dubbele 13,8-inch drivers en een 1-kW krachtcentrale. Design en bouwkwaliteit zijn uitzonderlijk goed voor de prijs.

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2019-2020

SVS SB-3000

Met zijn SB-3000-subwoofer brengt SVS het prestatiegerichte ethos van zijn hogere modellen naar een nieuw en goedkoper prijspunt. Dankzij de gloednieuwe 13,5-inch driver in een compacte, gesloten behuizing, gekoppeld aan een 800-Watt Sledge DSP-versterker, weet dit basmonster te excelleren als het gaat om diepte, snelheid, controle en slam. Filmsoundtracks komen hard aan, terwijl muziek profiteert van genuanceerde, strakke bassen. Het biedt ook veel aan tweakers, via SVS’s Bluetooth control-app met een parametrische equalizer. Hiermee kun je de prestaties aanpassen aan je kamer, naast snelle toegang te bieden tot volumeregeling en geluidspresets. Ieder die een sub zoekt met zowel power als precisie zal moeilijk aan de SB-3000 kunnen weerstaan.

EISA PREMIUM HOME THEATRE RECEIVER 2019-2020

NAD T 758 V3

Als je premiumfuncties wenst zonder een premiumprijs te betalen, ben je bij de NAD T 758 v3 AV-receiver aan het juiste adres. Het zevenkanaals Dolby Atmos/DTS:X-toestel, uit te breiden naar 7.1.4 via externe versterking, implementeert Dirac Live automatisch kamercorrectie voor de allerbeste kalibratie. NAD’s Modular Design Construction (MDC) biedt daarnaast een pad naar toekomstige upgrades, waardoor dit toestel jaren actueel blijft. Ook BluOS-integratie is van de partij, waardoor je toegang krijgt tot streaming muziekdiensten en multiroomcompatibiliteit met Bluesound-producten – om maar van MQA te zwijgen. Maar het is hoe deze receiver klinkt dat echt indruk maakt. De T 758 v3 presteert natuurlijk en vol subtiliteit, en kan dynamisch sterk uit de hoek komen dankzij de PowerDrive-versterking. Zowel met films als muziek is de NAD heel overtuigend.

EISA PREMIUM SOUNDBAR 2019-2020

Sennheiser AMBEO Soundbar

Met zijn allereerste soundbar herschrijft Sennheiser probleemloos de regels voor meeslepende audio. Met Dolby Atmos en DTS:X aan boord en dankzij de introductie van eigen AMBEO 3D-upmixing voor stereo en 5.1-content, zorgt dit grotere alles-in-éénsysteem voor een omhullende, cinemaervaring – welke bron je ook beluistert. De 13 drivers, waaronder zes 4-inch woofers en twee drivers die naar boven uitstralen, creëren een verbazingwekkend realistische soundstage met een helder hoog en donderende bassen. Sennheisers kamerkalibratie met microfoon zorgt voor een exacte presentatie. Drie HDMI-ingangen, een eARC-output, plus Bluetooth, Chromecast en netwerkvaardigheden laten de AMBEO Soundbar toe om de hub van je entertainmentwereld te worden. De bijhorende smartphone-app is bovendien eenvoudig te gebruiken. En het belangrijkste: eens je het hoort, vergeet je het nooit!

EISA SOUNDBAR 2019-2020    

LG SL8Y (SL8YG)

Ontworpen om te gebruiken met televisies van 49 inch of meer, brengt LG’s SLY8G op geslaagde wijze een bioscoopervaring naar je woonkamer. Het 3.1.2-kanaalsontwerp met een fraai uiterlijk en met een draadloze subwoofer past drivers die naar boven uitstralen en Dolby Atmos/DTS:X decoding toe om filmsoundtracks met merkbare hoogte, diepte en omvang weer te geven. Met dank aan de DSP ontwikkeld door Meridian Audio. Het is een dynamische, grootse weergever – en zijn soundstage kan uitgebreid worden tot 5.1.2 via LG’s optionele draadloze rear-speakers. De SLY8G is eveneens klaar voor muziek; gebruik Bluetooth 4.2 of Chromecast om het feestje te beginnen. Andere features zijn HDMI-connectiviteit met 4K HDR-passthrough, Google Assistant voor smarthomeintegratie, en toegewijde geluidsmodi. Het is een superieure all-rounder.

EISA TV SOUND SYSTEM 2019-2020

DALI KATCH ONE

Hoe verbeter je de DALI KATCH-draadloze speaker? Door de behuizing én de functionaliteit te vergroten en zowel tv-liefhebbers én muziekfans aan te spreken. Met het design van de kleinere KATCH en uitgebreid met een innovatieve oplossing voor muurmontage en met voeten voor plaatsing op een meubel, slaagt de KATCH ONE om tien drivers, een 4 x 50 Watt versterker en een DSP in het stijlvolle toestel te proppen. Gevoed met tv-audio of met muziek via de HDMI-ARC, digitale optische ingang of via aptX Bluetooth, presenteert deze soundbar volle klank met krachtige maar genuanceerde bassen, brede stereo-beeldvorming en heldere weergave van dialogen. Het is eenvoudig te gebruiken, via de compacte DALI-remote met snelle controle over de bron en een brede of gefocuste EQ-modus of via de televisieafstandsbediening. Dit is een elegante, verfijnde tweekanaalsaudio-oplossing.

EISA UNIVERSAL PLAYER 2019-2020 (combined with HTV EG)

Pioneer UDP-LX500

De UDP-LX500 is een apparaat met heel veel talenten. Het is zowel een state-of-the-art 4K Blu-ray-speler en een high-end audiospeler dat elke thuiscinema zal verbeteren. Aan de videozijde is er ondersteuning voor de HDR10+ en Dolby Vision dynamische HDR-formaten, met functies om metadata en displaytype-informatie te tonen zodat je het afspelen kunt finetunen. Voor audiofielen biedt de Pioneer compatibiliteit met cd, SACD en DVD-Audio-schijven, en natuurlijk met hi-resbestanden, incluis DSD. Geluidskwaliteit is precies en gedetailleerd, terwijl UHD-schijven schitteren met scherpte en kleurweergave. Het premiumkarakter is ook te merken aan het design en bouwkwaliteit. De LX500 is muisstil tijdens gebruik, en je gaat het prachtige chassis zeker niet willen verstoppen in de kast.

[link type=”article” id=”165930″ target=”_blank” name=”Check hier het overzicht van hifi-producten!”]

[link type=”article” id=”165928″ target=”_blank” name=”Check hier het overzicht van home theater video-producten!”]

[link type=”article” id=”165933″ target=”_blank” name=”Check hier het overzicht van mobile-producten!”]

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.