EISA

EISA Home Theatre Video Awards 2019-2020

EISA 8K TV 2019-2020

Samsung QE82Q950R

Door uit te pakken met 7.680 x 4.320 pixels biedt deze 8K-tv van Samsung vier keer het detailniveau van een Ultra HD-tv. Speel een 8K-bronbestand af via de USB-mediaspeler of HDMI-ingang om beelden te ervaren met een verbluffende diepte, helderheid en realisme. AI-upscaling waardeert elk HD- en 4K-bron op zodat ze er goed uitzien op het 82-inch scherm. Beeldkwaliteit draait echter niet enkel om resolutie. Samsungs direct LED-backlight en zelfontwikkelde local dimming-motor leveren perfecte HDR-prestaties (incluis HDR10+) en het QLED-paneel presenteert maximale kleurvolume. De introductie van Ultra Viewing Angle-technologie verbetert bovendien off-axis kijken enorm. De QE82Q950R is een televisie dat klaar is voor de toekomst – maar dat nu al briljant toont.

EISA BEST BUY OLED TV 2019-2020

Philips 55OLED804

Philips brengt met de 55OLED804 zijn OLED-beeldexpertise en designervaring naar een betaalbaar prijspunt. Het kloppende hart is een nieuwe iteratie van Philips’ P5-processor, nu geüpgraded naar een dual-chipontwerp dat verbeteringen aanbrengt aan schaduwdetail en kleurafhandeling. Dit 55-inch model presteert uitstekend met HDR-materiaal, dankzij ondersteuning voor HDR10+ en Dolby Vision, terwijl Perfect Natural reality een HDR-ervaring toevoegt aan andere bronnen. Voeg Philips’ exclusieve Ambilight-verlichting (dat zorgt voor een betere beleving), Dolby Atmos-audiodecoding en het rijke Android TV-systeem aan het geheel toe, en je hebt een televisie die echt waar voor geld biedt.

EISA BEST BUY PROJECTOR 2019-2020

BenQ CinePrime W2700

Deze compacte 4K HDR-projector brengt entertainment op het grote scherm naar de woonkamer – zonder compromissen of zonder je bankrekening te plunderen. BenQ’s CinePrima W2700 gebruikt het nieuwste DLP-chipontwerp om 4K-detail te leveren, gekoppeld aan een zelfontworpen kleurwiel en fabriekskalibratie om voor het eerst op de markt DCI-P3 wide colour capacity te bieden. Kortom, dit toestel toont beelden zoals de maker het voor ogen had. Gebruiksvriendelijke features omvatten een 1,3x-zoom en 12 V-trigger voor flexibele installaties, een USB-poort aan de voorkant om een streaming HDMI-speler van stroom te voorzien, en intuïtieve on-screen menu’s die je controle geven over de geavanceerde beeldaanpassingen. Combineer dit met zijn scherpe, kleurrijke beelden en krachtig geïntegreerd stereosysteem, en je spreekt over een projector die het beste in zijn klasse vertegenwoordigt.

EISA HOME THEATRE PROJECTOR 2019-2020

BenQ CinePrime W5700

Accurate kleuren, beelddetail, HDR-playback en flexibiliteit bij het installeren maken de BenQ W5700 een aanrader voor een toegewijde thuisbioscoop. De glazen lens uit 11 elementen is geoptimaliseerd voor 4K en levert scherpe beelden. Aansluitend zijn er BenQ’s aangepast kleurenwiel en lampsysteem dat een opmerkelijk 100% van DCI-P3-kleurweergave biedt. Dit maakt de projector ideaal voor HDR-content. De projector is eenvoudig te installeren, met een 1,6x zoom die een grootse throwratio creëert en horizon- en verticale lensshift om accurate beeldpositionering mogelijk te maken. Het indrukwekkende geheel wordt helemaal compleet dankzij de doorgedreven aandacht aan detail, zoals de anti-reflectieve matte chassis en de lensring met een patroon om lichtbundels te absorberen, zodat jij gefocust blijft op de prachtige visuals.

EISA HOME THEATRE TV 2019-2020

Philips 65OLED984

Dankzij het 65-inch scherm en de aandachttrekkende audio levert Philips’ hoogste OLED TV-model een onweerstaanbare bioscoopervaring. Een belangrijke bijdrage wordt geleverd door het geluidssysteem van Bowers & Wilkins, dat gebruikmaakt van de kenmerkende tweeter-on-top-technologie van het Britse merk. Samen met de links-center-rechts-driver-opstelling produceert het volle, dynamische geluid dat nog grootser klinkt door de Dolby Atmos-processing. Geen enkel andere platte tv klinkt zoals deze! De baanbrekende audioprestaties worden vervolledigd door de verfijnde beeldkwaliteit van Philips, met dank aan de derde generatie P5-processor en met ondersteuning voor Dolby Vision- en HDR10+-formaten. De OLED984 heeft een unieke styling, met een soundbar gemonteerd op een stand van geborsteld aluminium, waardoor deze Philips een adembenemende verschijning wordt. Een echt designstatement!

EISA BEST PREMIUM OLED TV 2019-2020

LG OLED65E9

Deze Dolby Vision-klare 65-inch OLED-tv van LG biedt vermeldenswaardige beeldprestaties én een oogstrelend ‘picture-on-glass’-design. Om het beste te maken van 4K HDR-bronnen zet de OLED65E9 een tweede generatie Alpha 9-processingmotor in met AI Brightness en Dynamic Tone Mapping-functies. Deze bouwen op de al indrukwekkende diepe zwarte, rijke kleuren en nauwkeurige verlichting waarvoor OLED bekend staat. Aansluitend op de premium beeldkwaliteit is de meeslepend geluidservaring met uitgebreide flexibiliteit. Dolby Atmos-playback, unieke AI Sound-processing en kamercorrectie garanderen een ervaring die zich aanpast aan jouw voorkeuren. De intuïtieve bediening via LG’s WebOS en slimme vaardigen zijn de kers op de taart!

EISA SMART HOME TV 2019-2020

LG 65SM9010

De LG 65SM9010 beantwoordt perfect aan de beschrijving van een all-round entertainmentoplossing: het bezit slimme vaardigheden en een slank design, en biedt heldere 4K HDR-beelden en geavanceerde audiofuncties. Toekomstgerichte eigenschappen omvatten onder meer HDMI 2.1-connectiviteit op alle ingangen, Dolby Atmos- en Dolby Vision-ondersteuning, en een NanoCell LCD-paneel met direct LED-backlight en local dimming. Beeldprestaties worden geboost door AI-technologie en zijn te genieten onder een brede kijkhoek – perfect voor films, streaming, games en sport. En dan hebben we het nog niet gehad over de vlotte bediening en gebruiksgemak. De nieuwe WebOS 4.5-menu’s, integratie van Amazon Alexa en Google Assistant, plus LG’s Home Dashboard smarthome-monitorfunctie maken dit een perfecte partner voor een moderne woning.

EISA AV ACCESSORY 2019-2020 (combined with HTA and Hi-Fi EGs)

IsoTek SMART Delta
 
Elk AV-systeem heeft stroom nodig – en soms heel veel. Maar enkel schone stroom zal al je componenten toelaten om op topniveau te presteren. IsoTek’s SMART Power-lijn legt de lat hoger: het maakt de stroomaanvoer schoon door ruis te verwijderen en te beschermen tegen stroompieken, én het biedt volledig programmeerbare mogelijkheden om het systeem aan en uit te zetten. Bedien het via IP of Wi-Fi, bepaal in welke volgorde systemen stroom krijgen, geef namen aan de stopcontacten, en bedien ze vanaf een app op je telefoon. Ze noemen het niet voor niets ‘SMART’ – en het effect op je systeemprestaties is even indrukwekkend!

EISA UNIVERSAL PLAYER 2019-2020 (combined with HTA EG)

Pioneer UDP-LX500

De UDP-LX500 is een toestel met veel talenten. Het is zowel een state-of-the-art 4K Blu-ray-speler als een high-end audiospeler die elke thuisbioscoop geslaagder zal maken. Aan de videozijde is er ondersteuning voor de HDR10+ en Dolby Vision dynamische HDR-formaten, met functies om metadata en displaytype-informatie te tonen zodat je het afspelen kunt finetunen. Voor audiofielen biedt het compatibiliteit met cd, SACD en DVD-Audio-schijven, en natuurlijk met hi-resbestanden, incluis DSD. Geluidskwaliteit is precies en gedetailleerd, terwijl UHD-schijven schitteren met scherpte en kleurweergave. Het premiumkarakter is ook te merken aan het design en bouwkwaliteit. De LX500 is muisstil tijdens gebruik, en je gaat het prachtige chassis zeker niet willen verstoppen in de kast.

EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2019-2020 (combined with Photo EG)

Sony α6400

Voor beeldmakers die zowel video als foto’s willen produceren biedt de A6400 een indrukwekkende set gereedschappen in een compacte en lichte behuizing. Het hoogtepunt is ongetwijfeld Sony’s innovatieve Real-time Tracking en Real-time Eye AF, waarmee het onderwerp altijd scherp blijft, hoe snel het ook beweegt. Geavanceerde video-opties zijn de 4K-resolutie met groot dynamisch bereik, S-Log profielen voor color grading op pro-niveau, een scherm dat naar voren uit kan klappen voor vlogging, en een microfoonaansluiting voor hoogwaardige geluidsopnames. Fotografen zullen de uitstekende kwaliteit van de 24-megapixel fotobestanden waarderen.

[link type=”article” id=”165930″ target=”_blank” name=”Check hier het overzicht van hifi-producten!”]

[link type=”article” id=”165929″ target=”_blank” name=”Check hier het overzicht van home theater audio-producten!”]

[link type=”article” id=”165933″ target=”_blank” name=”Check hier het overzicht van mobile-producten!”]

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.