Mobile

iOS 5.1 bevat verwijzingen naar iPhone 5


Apple heeft een bèta van iOS 5.1 vrijgegeven aan ontwikkelaars. De code bevat verwijzingen naar een nieuwe iPad, een nieuwe Apple TV en de iPhone 5.

Dat meldt 9to5mac.com op basis van tips van lezers. Zo werd in een bestand waarmee Apple producten activeert die nog niet op de markt zijn maar wel al intern getest worden, een verwijzing naar de Apple TV 3,1 aangetroffen.

Nieuwe producten die ingrijpende veranderingen ondergaan krijgen van Apple doorgaans een hogere eenheid in het productnummer, terwijl kleinere upgrades het met een hoger cijfer na de komma moeten doen. De volgende Apple TV krijgt volgens 9to5mac mogelijk een A5-chip en ondersteuning voor de 1.080p-resolutie.

Van de iPad werden twee onbekende versies aangetroffen. Naast de iPad 2,4 werden er verwijzingen naar een iPad 3,3 gevonden. 9to5mac speculeert dat de iPad 2,4 een aangepaste versie van de iPad 2 wordt die geschikt is voor het wimaxnetwerk van de Amerikaanse operator Sprint.

De iPad 3 wordt volgens de laatste geruchten in het eerste kwartaal van 2012 gelanceerd. De resolutie van het scherm zou dubbel zo hoog zijn als dat van de iPad 2. Een oude bekende die opduikt in de code van de iOS 5.1-bèta is de iPhone 5 (iPhone 5,1).

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.