Mobile

App: RunPee


Niets zo vervelend als met een volle blaas zitten tijdens een spannende film in de bioscoop. De app RunPee vertelt je het beste moment om naar het toilet te lopen.

 

Als je RunPee voor de eerste keer opent, haalt de app de database met films op waarvoor de makers de beste plaspauzes hebben berekend. Die vallen op een moment dat je zo weinig mogelijk mist van het verhaal. De database bevat momenteel 409 recente films en klassiekers en wordt wekelijks bijgewerkt.

Bij het begin van de film start je de timer en de app laat je telefoon trillen als er een plaspauze aankomt. Het aantal voorziene pauzes verschilt van film tot film, maar op eentje kun je altijd rekenen. Daarnaast kan je voor elke film een samenvatting van de eerste vijf minuten opvragen voor als je het begin mist.

Zaklamp en lopend water
RunPee laat je ook delen via Facebook en Twitter welke film je aan het kijken bent, bevat een zaklamp (scherm wit en achtergrondverlichting op volle sterkte) voor als je iets laat vallen in de donkere bioscoopzaal en zelfs geluidjes van watervallen en stromend water om je plas op te wekken. Ook kom je te weten of er na de aftiteling nog bloopers of dergelijke komen.

De app is gratis beschikbaar voor Android, Windows Phone 7, de iPhone en iPod Touch en de iPad. Als je vaak naar de cinema gaat en een kleine blaas hebt, kan RunPee je veel ongemak besparen.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.