Mobile

Archos teaset G10 tablet

In een cryptische teaser onthulde Archos de aankomende opvolger van de G9-reeks. Veel zie je echter niet – vandaar de benaming teaser – alleen dat hij Transformer-achtige looks krijgt.

In de review van de Asus Eee Pad Transformer Prime stelden we al vast dat er maar één manier is om marktaandeel van de iPad af te snoepen. Je moet er een unieke feature (lees: één die de iPad niet heeft) aan toevoegen, een fysiek toetsenbord bijvoorbeeld.
 


De teaser doet zijn naam eer aan aangezien hij bitter weinig prijsgeeft. Het enige dat we er uit konden opmaken is dat de G10 met een keyboard-dock komt. Verder meldt Engadget dat deze tablet/netbook hoogstwaarschijnlijk op Android zal draaien en dat de prijs zal schommelen tussen 200 en 400 euro, naargelang de specificaties.

G9-gebruikers hoeven echter niet te treuren want Archos heeft onlangs al een update gereleaset voor het Android-besturingssysteem van de tablet. Zij kunnen hun tablet nu upgraden naar Android 4.0.3, beter bekend als Ice Cream Sandwich.

Een van de leukste nieuwtjes die deze update met zich meebrengt is dat de G9 nu ook MKV3D-bestanden zou kunnen afspelen.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.