Geluid

Beste HT-systeem: Samsung HT-E6750W

Vacuümbuizen zijn weer helemaal terug met dit nieuwe ‘home theatre’-systeem van Samsung, waarmee de generatiekloof tussen elektronenbuizen en een moderne Klasse D-versterker gedicht wordt.

De HT-E6750W heeft twee 3D-compatibele HDMI-ingangen en één uitgang. De ‘Smart Hub’ brengt bovendien de wereld van sociale netwerken, apps, diensten en online entertainment naar eender welke tv.

Andere media kunnen via Wi-Fi, Bluetooth of USB aangesloten worden, terwijl de 5.1-kanaalsluidsprekers worden bijgestaan door twee extra kanalen met ‘virtual front surround’.

Hoewel de HT-E6750W bedoeld is voor homecinemagebruik, is zijn geluidskwaliteit ook subtiel en krachtig genoeg voor muziek.

Voeg daar nog een brede selectie aan decoders voor de laatste audio- en videostandaarden aan toe, en je begrijpt waarom wij alleen maar enthousiast kunnen zijn.

Dit toestel werd door EISA uitgekozen als de beste binnen zijn categorie. Een volledige overzicht van de EISA-awards binnen de audio/HT-categorie vindt u door hier te klikken.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.