Mobile

Beste mobiele in-car integratie: JVC KW-NSX1E

In eerste opzicht zou je kunnen denken dat de JVC KW-NSX1E een grote, moderne dubbel-DIN in-car head unit is. Dat is ook zo. De onderdelen die daarbij meteen in het oog springen, zijn het 6,1 inch touchscreen waarop onder meer RDS-radio, muziek via cd of USB en dvd- of DivX-video verschijnt, de Bluetooth-verbinding en de iPhone/iPod-app Link-interface.

Maar al dat valt in het niets in vergelijking met Mirror Link: het resultaat van een van een vruchtvolle samenwerking tussen twee industrieën. Deze technologie laat Android- en Symbian-smartphones toe om een verbinding te maken met in-car head-units en zo toegang te krijgen tot alle functies en apps die op je smartphone staan.

Het LCD-scherm van de head unit zal een spiegelkopie tonen van je smartphonescherm, zodat je je apps kunt bedienen via de grotere en herkenbare grafische gebruikersinterface van je autoradio. Tegelijkertijd wordt je telefoon opgeladen. De JVC KW-NSX1E wordt daardoor een geweldige oplossing voor in de auto.

Dit toestel werd door EISA uitgekozen als de beste binnen zijn categorie. Een volledige overzicht van de EISA-awards binnen de mobiele categorie vindt u door hier te klikken.

Dit is een Combined Award met het ICE Panel.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.