Geluid

Bose vernieuwt Wave Radio en Music System


Met de vernieuwde Wave Radio III en Wave Music System III belooft Bose meer functionaliteit en veelzijdigheid voor zijn populaire, compacte muzieksystemen. 

Het goed in het gehoor liggende geluid en de compacte vormgeving heeft de vorige generatie Wave-systemen heel wat fans bezorgd. Bose belooft die kenmerken dan ook te behouden bij de nieuwe versie, maar de fabrikant voegt er wel enkele leuke nieuwtjes aan toe.

Zo wordt het radioluik uitgebreid met een DAB, DAB+ en T-DMB-radiotuner, terwijl de FM/AM-tuner verbeterd werd met het oog op een zuivere ontvangstkwaliteit.

Om ook de bediennjg naar een hoger plan te tillen, krijgt de vernieuwde Wave-serie een touchpad mee bovenop het toestel. Daarmee kan de ingebouwde wekkerfunctie worden aan- en uitgeschakeld en de snoozefunctie worden bediend. Verder is er een dubbele wekkerfunctie toegevoegd waarmee verschillende wektijden met verschillende volumes en bronnen kunnen ingesteld worden,

Bekende featurelijst
Beide ystemen beschikken verder nog over een aux-ingang voor de aansluiting van een smartphone, iPod of computer, terwijl het Wave Music System er ook nog een cd-speler bij doet. 

Daarnaast hebben beide Wave-systemen een Bose Link-ingang waarmee je ze kan verbinden met optionele accessoires, zoals een Bluetooth-adapter, een iPhone/iPod Connect Kit en een Multi-CD Changer waarin drie cd'tjes passen.

Beschikbaarheid
De Wave Radio III is beschikbaar in het platinawit en antracietgrijs. Het Wave Music System III is bovendien ook verkrijgbaar in titanium zilver.

Vanaf vandaag zijn beide systemen direct via Bose verkrijgbaar voor respectievelijk 499,95 en 699,95 euro. De optionele Wave Multi-CD Changer (349,95 euro), de Wave Bluetooth-adapter (149,95 euro) en de Wave Connect Kit (149,95 euro) worden als aparte accessoires verkocht.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.