Geluid

Bowers & Wilkins stelt P3 hoofdtelefoon voor


Met de P3 stelt Bowers & Wilkins een compacte hoofdtelefoon voor die mikt op mobiel gebruik. Een kleiner, lichter en goedkoper alternatief voor de populaire P5, waarbij geluid en design hand in hand gaan.

Op het eerste gezicht mag de P3 dan wel sterk op de P5 lijken, toch mikt hij op een iets ander kopersprofiel dan zijn grotere broer. Hij trekt immers nog harder de kaart van mobiel gebruik, wat zich vertaalt in een lichter en compacter design. Wanneer de P3 niet ingebruik is, laat de vouwbare hoofdbeugel zelfs toe om de B&W op te plooien.

Ondanks het iets kleinere prijskaartje van 199 euro, werd er net zoveel aandacht aan detail besteed als bij de P5. Zo werden de vernieuwde drivers ontworpen met het oog op een minimum aan vervorming, en werd voor de oorpads gebruik gemaakt van een materiaal dat speciaal voor de P3 ontworpen werd. De stof belooft duurzamer, comfortabel en akoestisch volkomen transparant te zijn, terwijl het gebruik van foam moet garanderen dat het draagcomfort ook bij langere luistersessies.

Voor het premium aspect staan een afwerking in geborsteld aluminium en rubber in.

Kabelopties
Net als bij de P5, levert Bowers & Wilkins de P3 met verschillende kabels die eenvoudig omgewisseld kunnen worden. iPod- en iPhone-gebruikers kunnen de kabel met remote en microfoon gebruiken, terwijl er voor andere spelers een gewone kabel wordt meegeleverd. In beide gevallen eindigt die op een 3,5 millimeter plug.

 

Ook voor de kleurtjes krijg je keuze, want de P3 wordt beschikbaar in het wit en zwart. Vanaf juni ligt hij in de winkel voor een adviesprijs van 199 euro. Voor die prijs levert B&W meteen ook een aangepaste beschermhoes mee.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.