Geluid

Dectet Power Center beschermt en verbetert

Het Dectet Power Center van PS Audio heeft een dubbelfunctie: niet alleen beschermt dit stekkerblok je mooie audio-apparatuur, het zorgt ook voor 'schone stroom'.

De reden waarom we die laatste term tussen aanhalingstelens plaatsen is eenvoudig: heel wat mensen denken bij 'schone stroom' aan groene energie, maar daar draait het hier niet om. Het Dectet Power Center is immers een hoogwaardig netfilter die – zoals het woord al aangeeft – de stroom filtert die je apparatuur anders in ongereinigde vorm uit het stopcontact slurpt.

Dat kan een aantal duidelijke klankmatige voordelen met zich meebrengen: een verbeterde dynamiek, verhoogde harmonische integriteit en een open, ruimtelijke soundstage die adembenemend kan zijn. 

Beschermengel
Bijkomend voordeel van het Dectet Power Center is dat het je kostbare apparatuur ook beschermt tegen bliksem, piek- en onderstromen. Daarvoor zorgt het interne meetsysteem dat automatisch, in milliseconden, gevaarlijke situaties op het net detecteert en ervoor zorgt dat je apparatuur heel blijft.

Voor de aansluiting van je toestellen zijn er tien uitgangen aanwezig, die onderverdeeld zijn in drie zones.

Voor meer informatie kan je terecht bij Aspera Audio of breng je een bezoekje aan de website van PS Audio

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.