Mobile

Kleinere Samsung Galaxy S III komt eraan

Samsung heeft bevestigd dat het donderdag 11 oktober een kleinere versie van de populaire Galaxy S III smartphone voor de Europese markt zal voorstellen.

“Er is in Europa veel vraag naar een toestel met een schermformaat van 4 inch,” verklaarde JK Shin, directeur van Samsung Mobile, vandaag tegenover Koreaanse media.

Shin heeft nog geen andere details, zoals prijs en beschikbaarheid, uit de doeken gedaan. Hij wist wel nog te vertellen dat de ‘mini’ Galaxy S III geen instaptoestel wordt. Vermoedelijk zal hij dus over dezelfde specificaties als zijn grotere broer beschikken.

Als de smartphone inderdaad over dezelfde specificaties beschikt als de 4,8 inch Galaxy S III, wordt het een wat vreemde vogel tussen al de andere high-end Androidsmartphones. Die beschikken over het algemeen immers over een scherm van 4,5 inch of groter.

Samsung ziet een enorme groei dankzij hun assortiment mobiele toestellen. Van de Galaxy S III zijn bijvoorbeeld al meer dan 20 miljoen exemplaren verkocht. Met een kleinere versie hoopt de fabrikant vermoedelijk om die populariteit nog verder uit te breiden.

Morgen wordt de smartphone officieel voorgesteld en zullen er vast en zeker meer details bekend worden gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.