Mobile

Onanoff kruist NXT-speaker met iPad-cover

De standaardluidsprekers van de iPad hebben de neiging om het geluid weg te projecteren van de gebruiker, maar daar past de Sound Cover een mouw aan. Het kickstarterproject van onanoff is een cover met ingebouwde NXT-stereospeakers, waarmee een volumeboost van ongeveer 300 procent mogelijk moet zijn.


Een kickstarterproject helpt bedrijven zoals onanoff om een idee om te zetten in een product door middel van 'crowdfunding'. Op de website van Kickstarter vind je overigens een heleboel concepten terug die je vervolgens kan steunen door een bedrag te storten, zodat het idee daadwerkelijk in productie kan omgezet worden.

Natuurlijker geluid
Je kan de iPad met de Sound Cover volledig horizontaal plaatsen zodat je gemakkelijk kan typen of je kan hem onder een hoek plaatsen om een film te bekijken. De speaker zelf kan je in beide gevallen recht zetten met de ingebouwde stand, zodat het geluid rechtstreeks naar het gezicht van de gebruiker wordt gespeeld.

De volledig in leder beklede Sound Cover zou een frequentiebereik van 150 Hz tot 15 kHz dekken. Een redelijk volwaardige weergave dus, naar tabletnormen, wat een natuurlijker geluid moet opleveren dan wat we gewend zijn van de standaardspeakers. Leuk detail: met een autonomie van 12 uur zou de Sound Cover langer kunnen doorgaan dan de iPad zelf.
 


De Sound Cover komt in twee versies: één waarbij je de cover aansluit via een 3.5 millimeter connector, en een versie met een draadloze Bluetooth-verbinding.

Je kan onanoff nog enkele dagen steunen met het Sound Cover-project. Wanneer je meer dan 110 dollar overmaakt, heb je zelfs automatisch een pre-order op het product.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.